18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

O Mακάρθι θέλει και τον Καλ Νέισμιθ στο ΑΠΟΕΛ

By on 30 Δεκεμβρίου, 2020 0 4275 Views

Πολύ κοντά σε άλλη μια μεταγραφή βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Μικ Μακάρθι εισηγήθηκε την απόκτηση του Καλ Νέισμιθ με τους γαλαζοκίτρινους να εντείνουν τις ενέργειες τους για να κλείσουν και αυτή την εκκρεμότητα.

Ο Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής είναι δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται από το 2018 στη Γουίγκαν με την οποία μετρά 76 συμμετοχές και 6 γκολ, είναι 28 χρονών (18/2/2992) και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σαν φουλ μπακ. Ο Μικ Μακάρθι θεωρεί ότι είναι η ιδανική επιλογή, ενώ στην καριέρα του έπαιξε και σε άλλες θέσεις.

Φαίνεται να είναι προχωρημένη η διαδικασία απόκτησης του και αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει το τρίτο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τη συμφωνία με τον Άγγλο επιθετικό Τζο Γκάρνερ και τον Ιρλανδό μέσο Τζακ Μπέιρν. Ο Νέισμιθ έπαιξε επίσης στη Ρέιντζερς, την Κάουντενμπεθ, την Πάρτικ Θιστλ, την Άκριγκτον και τη Χάρτπουλ, ενώ διατέλεσε διεθνής με λίγες συμμετοχές με τις Εθνικές μικρότερων ηλικιών της Σκωτίας.

Όσον αφορά τους Γκάρνερ και Μπέιρν, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση τους. Με τον Άγγλο φορ υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες συμφωνία σε όλα και έμεινε μόνο η ανακοίνωση, ο Ιρλανδός μέσος επίσης είναι μια ανάσα από τους γαλαζοκίτρινους και όλα δείχνουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου θα κλείσει έγκαιρα, αφού ουσιαστικά αν τελειώσουν θετικά και οι τρεις περιπτώσεις (Γκάρνερ, Μπέιρν και Νέισμιθ) θα απομείνει μια μεταγραφή που θα γίνει επίσης αν είναι εφικτό σύντομα.

Το ΑΠΟΕΛ ψάχνει για ποδοσφαιριστή για τα επιθετικά άκρα χωρίς να αποκλείεται να διαφοροποιηθεί ο σχεδιασμός για την τέταρτη προσθήκη που θα γίνει στους γαλαζοκίτρινους.