27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σήμερα περιμένουν νέα στην Ανόρθωση. Ο Ρισβάνης δεν είναι ο μόνος στόπερ στην λίστα. Καμιά πρόθεση για αλλαγή Μίχα

Σήμερα περιμένουν νέα στην Ανόρθωση. Ο Ρισβάνης δεν είναι ο μόνος στόπερ στην λίστα. Καμιά πρόθεση για αλλαγή Μίχα

By on 30 Δεκεμβρίου, 2020 0 4260 Views

Σήμερα περιμένουν νέα στην Ανόρθωση. Ο Ρισβάνης δεν είναι ο μόνος στόπερ στην λίστα. Καμιά πρόταση για Μίχα

Στην Ανόρθωση περιμένουν σήμερα τα μεταγραφικά νέα ιδιαίτερα από την Ελλάδα με τον Νίκα Νινούα από τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ κοντά στην Κυρία ως δανεικός ενώ οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και για τον Ρισβάνη .Ο στόπερ του Ατρόμητου πάντως δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για αυτή την θέση αφού στην λίστα του Κετσπάγια υπάρχουν άλλα δυο ονόματα και αν δεν υπάρξει σήμερα-αύριο θετική κατάληξη με τον Ρισβάνη ,η Ανόρθωση μάλλον θα προχωρήσει σε εναλλακτική λύση που έχει ήδη στη λίστα του ο προπονητής.

Πέραν από τον στόπερ και τον μέσο η Ανόρθωση θα κινηθεί για άλλο ένα πλάγιο επιθετικό και υπάρχουν ονόματα που εξετάζονται.

Σχετικά με τα σενάρια γύρο από το όνομα του Μίχα από την Ανόρθωση γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν είναι εκτός πλάνων. Αντίθετα υπολογίζεται με την ελπίδα ότι στον β΄ γύρο θα προσφέρει τα αναμενόμενα με βάση την αξία του .Γιαυτό άλλωστε υπάρχει επιμονή για τον Νινούα που είναι κάτω των 22 οπότε δεν θα χρειαστεί να φύγει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ για να έρθει.

 Δεν πρόκριτε να φύγει ο Μίχα ,εκτός αν ο ίδιος έχει κάποια πρόταση και ζητήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του οπότε δεν θα τον κρατήσουν με το ζόρι στην ομάδα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμιά πρόταση στο τραπέζι και καμιά πρόθεση αποχώρησης του Ισραηλινού μέσου