26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τέλος οι γιορτές για την Ομόνοια.Αρχίζει ένα δύσκολο πρόγραμμα με 4 ντέρμπι σε 10 μέρες!

Τέλος οι γιορτές για την Ομόνοια.Αρχίζει ένα δύσκολο πρόγραμμα με 4 ντέρμπι σε 10 μέρες!

By on 28 Δεκεμβρίου, 2020 0 345 Views

Tα Χριστούγεννα ήταν ευχάριστα για την Ομόνοια που αποιχαιρετά μια πετυχημένη χρονιά αλλά ήταν και ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, γιατί ακολουθεί ένα απίστευτο πρόγραμμα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να καλούνται να δώσουν μέσα σε 10 μέρες, τέσσερα ντέρμπι!

Έτσι κι αλλιώς είνα μαθημένοι φέτος στο «τριφύλλι» με τα συνεχόμενα παιγνίδια οπόταν πρέπει να βρουν τον τρόπο να διαχειριστούν αυτές τις αναμετρήσεις που είναι μαζεμένες, αλλά και με ψηλό βαθμό δυσκολίας. Μάλιστα τρία από αυτά τα ντέρμπι θα είναι εκτός έδρας! Αρχίζει από την Αρένα (3/1) κόντρα στην ΑΕΚ, συνεχίζει με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (6/1) και ακολούθως δυο σερί ματς στο Τσίρειο, με την ΑΕΛ (9/1) και με τον Απόλλωνα (13/1) (είναι το εξ αναβολής παιγνίδι για την 5η αγωνιστική).

Πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα περιμένει τους «πράσινους» με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας και στο ξεκίνημα του 2021. Ένα πρόγραμμα που ενδεχομένως να καθορίσει πολλά και όσον αφορά την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ: Μετά τις τελευταίες σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομόνοια μείωσε σημαντικά τις αποστάσεις. Να αναφέρουμε ότι μετά τη 12η αγωνιστική το «τριφύλλι» ήταν στην 7η θέση  με 17 βαθμούς και στο -9 (!) από την κορυφή, όπου ήταν η Ανόρθωση. Μετά τη 16η αγωνιστική (έχει ένα ματς λιγότερο η Ομόνοια), ανέβηκε στην 3η θέση με 29 βαθμούς, είναι στο -4 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και στο -1 από την 2η Ανόρθωση!

 Ολοκληρώθηκε η άδεια που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για να επανερχόσουν την προετοιμασία τους. Ασάντε και Παπουλής είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Επιστρέφουν οι τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν κορωνοϊό.

 Δεδομένη η απόφαση για την απόκτηση επιθετικού και εξετάζονται ήδη κάποιες περιπτώσεις, ανάμεσα τους και ο Μάρκο Σέποβιτς. Θα αποκτηθεί και τερματοφύλακας για τον κατάλογο Β, εφόσον βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, αφού όπως φαίνεται ο Κυριακίδης θα αργήσει να επιστρέψει μετά την επέμβαση που έκανε.