29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι δύσκολο με την Ομόνοια , αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο για τον αντίπαλο(να μην μου τύχει ξανά με το VAR)

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι δύσκολο με την Ομόνοια , αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο για τον αντίπαλο(να μην μου τύχει ξανά με το VAR)

By on 23 Δεκεμβρίου, 2020 0 5088 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο προπονητής της ΑΕΚ Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε:

“Συγχαρητήρια σε όλους. Μας έχουν τύχει κάποια πράγματα, και την τελευταία στιγμή και κατά την διάρκεια του αγώνα. Κάναμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτή τη νίκη. Το ήθελαν και το πάλεψαν μέχρι τέλους. Τους είπα στα αποδυτήρια να περάσουν καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους και από Δευτέρα θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μέσα στον Γενάρη”.

Για την αμυντική λειτουργία και το μηδέν παθητικό για ένα ακόμη παιχνίδι: “Δεν είναι μόνο το μηδέν, είναι και ότι ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κλασική ευκαιρία. Όσους επιθετικούς είχαμε στον πάγκο, τους βάλαμε στο γήπεδο. Ρισκάραμε πάρα πολύ και πάλι η ανταπόκριση από όλους ήταν εξαιρετική. Έδωσαν πάρα πολλά. Παρ’ όλο που δεν ήμασταν στο α’ μέρος αυτοί που θέλαμε στο 100%. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε το παιχνίδι, γι’ αυτό το κερδίσαμε”.

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: Αυτό που κρατάμε είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι θέλουν να διεκδικήσουν κάτι αυτή την χρονιά. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Είναι δύσκολο, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο για τον αντίπαλο που θα μας αντιμετωπίσει. Παίζουμε στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε σε αυτά τα παιχνίδια να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. 

Για το γκολ του Ακοράν που ακυρώθηκε: “Ελπίζω να μην μου ξανατύχει. Δύο παιχνίδια πετύχαμε εξαιρετικά γκολ και μετά πήγαμε πίσω και ακυρώθηκαν τα γκολ. Εύχομαι να τύχει στους αντιπάλους και όχι στην δική μου ομάδα ξανά”.