25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζει και ο αντίπαλος…

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζει και ο αντίπαλος…

By on 23 Δεκεμβρίου, 2020 0 1296 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα στην Πάφο και το 1-1 στο “Στέλιος Κυριακίδης”. 

“Ήταν ένα πολύ σπουδαίο και δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Πάφος έχει ποιότητα. Μέχρι το 70΄ελέγξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κανά δυο γκολ ακόμα. Στο τελευταίο 20λεπτο η Πάφος είχε το δικό της κομμάτι στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες και στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ που οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Αυτά είναι μέσα στην δουλειά μας όμως. Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα, να γινόμαστε δυνατοί και να προχωράμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο” 

Για την φάση του γκολ της Πάφου: 

“Για μένα σημασία έχει η σταθερότητα, η διάρκεια και στο τέλος να είμαστε εκεί που πρέπει. Στη διαδρομή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Αυτό δεν καθορίζει την αξία, την ποιότητα και την δουλειά. Το ποδόσφαιρο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζει και ο αντίπαλος. Είναι σημαντικό να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα”