25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Μόνο για τη νίκη στην Πάφο ο Απόλλωνας

By on 23 Δεκεμβρίου, 2020 0 758 Views

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Απόλλωνα, που πραγματοποιεί δύσκολη και επικίνδυνη έξοδο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, κόντρα στην Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» (16:00).

H νίκη για τον Απόλλωνα είναι επιτακτική ανάγκη για να παραμείνει στην κορυφή αλλά και για να επιβεβαιώσει την δυναμική του στο φετινό πρωτάθλημα.Άλλωστε νιώθει ότι στη μάχη τουν τίτλου επέστρεψε για καλά και η Ομόνοια που με τις τελευταίες νίκες της κάλυψε αρκετό χαμένο έδαφος, έτσι η ομάδα της Λεμεσού θέλει όταν θα συναντήσει την Ομόνοια δύο φορές αρχές Ιανουαρίου (β΄γύρος και στο εξαναβολής παιχνίδι) να έχει την διαφορά που θα του δίνει ψυχολογικό και βαθμολογικό αβαντάζ.Μετά την Πάφο και τις γιορτές ακολουθεί ο αγώνας με την Ανόρθωση με τον δικό του βαθμό δυσκολίας οπότε είναι σημαντικό σήμερα στην Πάφο ο Απόλλωνας να κερδίσει

Θα χρειαστεί για την ακρίβεια, να δώσουν το κάτι παραπάνω οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη και να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Αν καταφέρουν να κερδίσουν θα είναι η 4η σερί νίκη και θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και δυναμική στην ομάδα ενόψει των επομένων αγώνων-ντέρμπι που θα ακολουθήσουν, μέσα στον Ιανουάριο.

Η ομάδα της Λεμεσού φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αν συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο ματς με τον Ερμή, τότε θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες για να φθάσει στο ζητούμενο αποτέλεσμα.

Αναμένονται κάποιες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα από τον Γιάννη Πετράκη. Ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Πέδρο και αριστερά ο Σάλαϊ. Στο κέντρο της άμυνας οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Στην μεσαία γραμμή Χάμπος, Μάρκοβιτς (αντί του Ντένιτς) και πιο μπροστά ο Ντιγκινί. Στα πλάγια οι Γιαννιώτας και Πίττας και στην κορυφή ο Μπένσοπ.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Δημητρίου, Γιούστε, Ρομπέρζ, Πέδρο, Σάλαϊ, Χάμπος, Μάρκοβιτς (Ντένιτς), Ντιγκινί, Γιαννιώτας, Πίττας, Μπένσοπ