26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι μία παράξενη χρονιά για όλους

By on 22 Δεκεμβρίου, 2020 0 1658 Views

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Σωφρόνης Αυγουστή, τοποθετήθηκε για τον αυριανό αγώνα με την Καρμιώτισσα, την απόκτηση του Χάουγκεν, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του, ότι πρόσφατο αποτέλεσμα της αντιπάλου (1-5) με την Ομόνοια, δεν θα πρέπει να τους παραπλανεί.

Πρώτη τοποθέτηση από Αυγουστή: «Έχουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος έχει εξαιρετικές μεταβάσεις σε άμυνα και επίθεση και θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Στόχος μας οι 3 βαθμοί και να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2020».

«Είναι μία παράξενη χρονιά για όλους όχι μόνο για τη δική μας ομάδα, είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν αποφάσισε για τις υπόλοιπες θέσεις: «Ένας προπονητής πρέπει να δει τι μπορεί να του προσφέρουν οι παίκτες που ήδη έχει στη διάθεση του και μετά να πάρει τις αποφάσεις του. Μετά το αυριανό παιχνίδι θα αποφασίσουμε».​

Για πρόθεση ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής: «Αν κάποιος έρθει σίγουρα θα είναι κάποιος που θα μας δώσει λύσεις και να είναι έτοιμος, όπως κάναμε με τον Χάουγκεν. Θα σας ενημερώσουμε».​

Για το τι είδε στο πρώτο μεταγραφικό απόκτημα: «Ο Χάουγκεν έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Άμπραχαμ, είχαμε μία κενή θέση και θέλαμε να κινηθούμε γρήγορα. Όμως αυτό τώρα δεν μας απασχολεί, μας απασχολεί η ετοιμότητα του αυριανού μας αγώνα. Είναι έτοιμος, έχει αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και θα ενσωματωθεί με την ομάδα άμεσα και θα ανταποκριθεί στο δύσκολο μας πρόγραμμα».

«Για την Καρμιώτισσα, δεν μας παραπλανεί το σκορ της στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια, δεν βλέπω το προηγούμενο μας παιχνίδι, ούτε κοιτάζω την προιστορία. Είναι σημαντικό να βλέπεις τα δικά σου παιχνίδια και να μην σε ενδιαφέρει τι θα κάνει ο κάθε αντίπαλος. Θα δούμε τον Μάιο που θα μας βγάλει αυτή η πορεία»

Για αγωνιστικά: «Είδαμε κάποιους να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα περιμένουμε μέχρι αύριο ποιοι θα μας ακολουθήσουν στο ξενοδοχείο»