18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Εθνικός δοκάρια και παράπονα,η Δόξα το γκολ της νίκης(αλλαγή διαιτητή λόγω τραυματισμού)

Ο Εθνικός δοκάρια και παράπονα,η Δόξα το γκολ της νίκης(αλλαγή διαιτητή λόγω τραυματισμού)

By on 20 Δεκεμβρίου, 2020 0 4281 Views

Μεγάλη νίκη για την Δόξα η οποία επικράτησε με 1-0 του Εθνικού στο Δασάκι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα στο Δασάκι με τον Εθνικό να είναι καλύτερος κυρίως στο Α’ ημίχρονο, ωστόσο, η Δόξα ήταν αυτή που είχε την ουσία αφού ευτύχησε και σκόραρε με πλασέ του Σαντίκ, ύστερα από πάσα του Μιντίκη, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο Εθνικός παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε και τα τέσσερα δοκάρια που είχε στον αγώνα δεν μπόρεσε να σκοράρει και αυτό τελικά το πλήρωσε στο τέλος αφού το αποτέλεσμα κράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.
Στο μεταξύ, η φάση η οποία θα συζητηθεί είναι αυτή στο 52′ με τον Σαντίκ ο οποίος σήκωσε το πόδι επικίνδυνα εντός περιοχής και μάλιστα φαίνεται να βρίσκει στο πρόσωπο τον Ντεϊβίνσον. Ωστόσο, ο Ροβέρτος Κώστα μετά από επικοινωνία με το VAR έδειξε τελικά να συνεχιστεί ο αγώνας, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Εθνικού.
Σημειώνεται ότι ο διαιτητής, Τιμόθεος Χριστοφή τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα στο 12’ λεπτό και αντικαταστάθηκε μετά από οκτώ λεπτά καθυστέρηση από τον Ροβέρτο Κώστα.
Η νίκη της Δόξας, ανεβάζει την ομάδα της Κατωκοπιάς στους 20 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς.

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ (46΄Στρατηλάτης) Ιωάννου, Περατικός, Μ.Ηλία (67΄Χαραλάμπους) Παπαγεωργίου (58΄Κοστόφσκι) Ντεϊβίσον, Χουντόμπιακ (80΄Μιγκελίτο) Ζάκπα, Γκόρουμπετς, Χριστοφή, Κονέ.
Δόξα: Σισκόφσκι, Πάντιτς, Εγγλέζου (84΄Χριστοφή) Μπόλιεβιτς (88΄Άδωνη) Μουκτάρης, Ολιβέιρα (76΄Φιρμίνο) Σαντίκ, Οικονομίδης, Τραϊτσέφσκι, Μέσκα, Μιντίκκης.
Κίτρινες:  Ντεϊβίσον, Παπαγεωργίου/Εγγλέζου, Ολιβέιρα, Μουκτάρης

Στάδιο:
 Εθνικού Αχνας (Κεκλεισμένων των θυρών)