25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν έΧασε ούτε με 10 η ΑΕΛ.Πρώτη ισοπαλία για την ομάδα της Λεμεσού. Καλός ο βαθμός για τη Ν.Σαλαμίνα

Δεν έΧασε ούτε με 10 η ΑΕΛ.Πρώτη ισοπαλία για την ομάδα της Λεμεσού. Καλός ο βαθμός για τη Ν.Σαλαμίνα

By on 19 Δεκεμβρίου, 2020 0 615 Views

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο μοναδικός αγώνας του Σαββάτου για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες 1-1 σε παιχνίδι που έγινε στο «Αμμόχωστος».
Ο Αβραάμ άνοιξ το σκορ στο 22΄ με προβολή μετά από απόκρουση του Κίσσα σε κεφαλιά του Μπάμπιτς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βάγκνερ με κεφαλιά. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος μετά από απόκρουση του Βοζίνια, αλλά και χτύπημα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ράσο με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Πική. Την τελική απόφαση πήρε ο κ. Θεουλή βλέποντας τη φάση μέσω VAR. Κόκκινη κάρτα δέχτηκε και ο Σιαθάς στο 90΄+5 για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζντραβκόφσκι.
Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη μέχρι το 65΄. Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν συνεχώς στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας δημιουργώντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχε το δεύτερο γκολ και στο τέλος δέχθηκε την ισοφάριση. Η ΑΕΛ άξιζε τη νίκη αλλά το γεγονός ότι έπαιζε μς 10 παίκτες για 60΄και δεν έχασε είναι θετικό για την ομάδα.Αντίθετα η Ν.Σαλαμίνα πρέπει να νιώθει ικανοποίηση για το βαθμό που πήρε αφού δεν αξιοποίησε το αριθμητικό της πλεονέκτημα

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
72΄ ΓΚΟΛ 1-1 Φάουλ του Κονφέ, κεφαλιά του Βάγκνερ, απέκρουσε ο Βοζίνια, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή τέρματος.
65΄ 
Σουτ του Ντανίλο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε έξω. 
63΄ 
Διαγώνιο πλασέ του Τόρες, η μπάλα πέρασε έξω. 
62΄ 
Παράλληλη μπαλιά του Αντωνίου, τακουνάκι του Τεϊσέιρα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κίσσας.  
58΄
 Λάθος στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνας, ο Μπάμπιτς πέρασε τον Κίσσα, έκανε το διαγώνιο πλασέ με την μπάλα να περνά έξω. 
55΄ 
Διαγώνιο σουτ του Μπάμπιτς, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κίσσας. 
51΄ 
Εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών της ΑΕΛ, τελικός αποδέκτης ο Τόρες, ο οποίος έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, με τον Ανδρέου να διώχνει σωτήρια. 

38΄ 
Εκτέλεση φάουλ του Ριέρα, απέκρουσε εύκολα ο Κίσσας. 
32΄
 Μακρινό σουτ του Ντανίλο, απέκρουσε σταθερά ο Κίσσας. 
29΄ Κόκκινη κάρτα στον Ράσο για σκληρό μαρκάρισμα στον Πική. Ο κ. Θεουλή είδε τη φάση μέσω VAR και απέβαλε τον αμυντικό της ΑΕΛ.(παρόλο που είδε το φάουλ στο VAR o διαιτητής έδειξε αυστηρώτητα για την κόκκινη κάρτα
22΄ ΓΚΟΛ 0-1 Σέντρα του Τόρες, κεφαλιά του Μπάμπιτς απέκρουσε ασταθώς ο Κίσσας με τον Αβραάμ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.
13΄ 
Σουτ στην κίνηση από τον Πική, η μπάλα βρήκε στον Ριέρα και απομακρύνθηκε. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Δαμιανού): Κίσσας, Παύλου (70΄ Σεργίου), Ανδρέου, Χριστοφόρου, Μπρένο, Βινίσιους, Κονφέ, Κρεάν (59΄ Τσίκο), Πικής (69΄ Σιαθάς), Ντανίλο, Βάγκνερ
Στον πάγκο: 
Βεσελόφσκι, Δημητρίου, Λεμέσιος, Νικολάου, Καλογήρου, ΣανκόΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Αντωνίου, Τεϊσέιρα, Ράσο, Σάντος, Ζντραβκόφσκι, Ντανίλο, Ριέρα (83΄ Αντάμοβιτς), Τόρες (88΄ Μαΐντεβατς), Αβραάμ, Μπάμπιτς (69΄ Μαέ)
Στον πάγκο: 
Πρόσεκ, Γκαζαριάν, Κέρκεζ, Παπαφώτης, Κυριάκου, ΚωνσταντινίδηςΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Χαράλαμπος Γεωργίου – Ανδρέας Ανδρέου), 4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου, VAR: Δημήτρης Σολωμού, AVAR: Ευαγόρας Ευαγόρου, Παρ.: Κώστας Καπιτανής
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βινίσιους (3η), Πική, Κονφέ, Ντανίλο, Χριστοφόρου / Ριέρα (3η), ΝτανίλοΚΟΚΚΙΝΕΣ: ΡάσοΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»