26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΑΜΙΑΝΟΥ:Ξέρουμε τις αδυναμίες και που χρειάζεται η ομάδα βοήθεια

ΔΑΜΙΑΝΟΥ:Ξέρουμε τις αδυναμίες και που χρειάζεται η ομάδα βοήθεια

By on 19 Δεκεμβρίου, 2020 0 3437 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Δαμιανού.  

”Σήμερα παίζαμε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Ήταν σημαντική η απευθείας αποβολή για την ομάδα της ΑΕΛ όμως τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ για αυτόν τον βαθμό. Θέλω να ξέρει και ο κόσμος ότι δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο όπως κάναμε και σήμερα. Σήμερα είχαμε αρκετά πλήγματα με πάρα πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Θεωρώ ότι τα κατάφεραν τα παιδιά με τη μαγκιά τους σε αυτό δύσκολο πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται να κερδίσουν έστω τον έναν βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι είναι από τις ποιοτικότερες”. 

Για το κεφάλαιο ενίσχυση είπε: 

”Όσον αφορά τον μεταγραφικός σχεδιασμό, θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι ξέρουμε τις αδυναμίες και που χρειάζεται η ομάδα βοήθεια. Εκεί επικεντρωθήκαμε και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να έρθουν τα παιδιά να μας βοηθήσουν ν’ ανέβουμε επίπεδο και να δούμε μια Σαλαμίνα όπως θέλω πρώτα εγώ και μετά ο κόσμος μέσα στο γήπεδο”.