25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • N.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Δεν μπαίνει θέμα διακοπής πρωταθλήματος.Yποβιβασμός μόνο για δύο

N.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Δεν μπαίνει θέμα διακοπής πρωταθλήματος.Yποβιβασμός μόνο για δύο

By on 17 Δεκεμβρίου, 2020 0 496 Views

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα και τον επηρεασμό των ομάδων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:
«Συνεχίζουμε με προβλήματα, με τραυματισμούς, δεν υπάρχει αγωνιστική ηρεμία με τραυματισμούς και άλλα. Είναι, όμως, ελεγχόμενη η κατάσταση ευχόμαστε οι μεταγραφές Ιανουαρίου να ξαναφτιάξουν την ομάδα και να επιστρέψουμε. Ξεκινήσαμε στραβά, είχαμε τραυματισμούς, είναι ο κορωνοιος, το μεγάλο πρόβλημα πριν είχαμε πριν από δύο μήνες, μας έχει αποσυντονίσει όλο αυτό».

Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι είχατε αγωνιστεί μαζί την προηγούμενη αγωνιστική;
«Δεν ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες μας, θέλω να πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά. Αυτό με την διασπορά που υπάρχει με λίγη απροσεξία και την κακή τύχη μπορείς να βρεθείς θετικός στον ιό. Ο ποδοσφαιριστής πέραν από την προπόνηση έχει και προσωπική ζωή, σπίτι παιδιά οικογένεια πρέπει να προσέχεις μπορείς να κολλήσεις τον ιό χωρίς να το καταλάβεις».

Η Εξέλιξη με το ΑΠΟΕΛ και η αναβολή αγώνων λόγω κορωνοϊού:
«Είναι δίκαιο και σωστό. Ορθολογιστικά, πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε αυτό το αίτημα, το ΑΠΟΕΛ είναι σε δυσκολότερη θέση από εμάς. Δεν έπρεπε να ψηφίσουμε αρνητικά. Ταυτόχρονα θέλω να πω ότι φέτος το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται στα ίσα. Ακόμη και για μια ομάδα που νοσεί ένας παίκτης της βασικός με κορωνοϊό. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει, αν δεν παίζεται στα ίσα πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις, κάποιες ομάδες έχουν αδικηθεί και ακόμα και όταν επιστρέψαμε δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Το ΑΠΟΕΛ όταν επανέλθει θα κουβαλά αρκετά προβλήματα, πρέπει να βρούμε λύσεις ν’ αποκαταστήσουν αυτή την αδικία».

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή, είναι το θέμα του υποβιβασμού;
«Να υπάρχει υποβιβασμός τουλάχιστον για δύο και όχι τέσσερεις ομάδες. Ο χρόνος δεν πιέζει τώρα μετά την ακύρωση του Ευρωπαϊκού (u17). Δεν μπαίνει θέμα διακοπής πρωταθλήματος. Αν συμφωνήσουμε ότι δύο ομάδες θα μείνουν κατηγορία, τότε οι οκτώ θα παλέψουν στο β’ γκρουπ».