24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Kρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε ταπεινά

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Kρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε ταπεινά

By on 13 Δεκεμβρίου, 2020 0 3438 Views

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ, παρουσιάστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή.
Η αρχική τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη. Έχω πιέσει πολύ αυτό το διάστημα, όμως τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή και γιατί άλλαξαν νοοτροπία. Δείχνουν ότι απολαμβάνουν το παιχνίδι. Δεν σημαίνει τίποτα το σημερινό παιχνίδι. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.
Για την ενίσχυση: «Όταν πιέζεις πολύ τον αντίπαλο και ειδικά όταν έχεις τρεις αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, γίνεται πιο δύσκολο. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε και πάλι το μηδέν παθητικό. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στο πλάνο μου».
Αν είχατε την ευκαιρία να κάνετε μόνο μια μεταγραφή, σε ποια θέση θα ήταν; «Να ανοίξουν τα γήπεδα και να έρχεται κόσμος στα γήπεδα».
Για το μηδέν παθητικό: «Η αμυντική λειτουργία ξεκινά από τους επιθετικούς. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Υπάρχει ενθουσιασμός, όμως κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε ταπεινά, μέχρι τέλους».