16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Χωρίς να παλέψουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε.Ελπίζω να έχουμε τον Τρισκόφσκι

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Χωρίς να παλέψουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε.Ελπίζω να έχουμε τον Τρισκόφσκι

By on 11 Δεκεμβρίου, 2020 0 2567 Views

Την ετοιμότητα και την αυτοσυγκέντρωση των παικτών του θέλει ο προπονήτης της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας δήλωσε σήμερα στην κάμερα της ΑΕΚ Larnaka TV.

Αναλυτικά:
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να μην δώσουμε χώρους να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Έχει βελτιωθεί η εικόνα της Νέας Σαλαμίνας και πρέπει να σκοράρουμε. Να είμαστε έτοιμοι, στο γήπεδο μας και να μπορέσουμε να διασπάσουμε την αμυντική τους λειτουργία. Έχουμε κάποια προβλήματα, θα περιμένουμε και αύριο. Θα δούμε ποιους θα έχουμε μαζί μας. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο τελευταίο ματς, ήταν έτοιμοι να μας τιμωρήσουν στις αντεπιθέσεις. Ελπίζω να έχουμε θετικά αποτελέσματα για τον Τρισκόφσκι, ξεκλειδώνει πολλές άμυνες όπως και ο Φλοριάν. Θα έχουμε επιλογές με αυτούς».

Σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση;
«Λέω το ίδιο συνεχώς. Πάντα βλέπω παίκτες και αν κρίνω πως πρέπει να κάνω κάποιες κινήσεις θα είμαι έτοιμος. Αξιολογείται συνεχώς το ρόστερ. Αν θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις με το αν θα γίνουν μία, δύο έως και τρεις μεταγραφές θα το μάθουμε σύντομα».

Για την πορεία της ΑΕΚ;
«Αυτό που κρατάμε είναι πως είμαστε στο -4 από την κορυφή και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Τώρα ξεκινά ο δεύτερος γύρος και στόχος μας είναι κάθε ματς να κερδίζουμε. Στο τέλος θα δούμε που θα μας βγάλει. Οι στόχοι είναι εκεί, τους ξέρουμε στα αποδυτήρια. Χωρίς να παλέψουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τον Φλοριάν;
«Ο Φλοριάν δεν ήταν στο 100% όταν ήρθαμε, κάνουμε διαχείριση. Θα πάμε με τις καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Το ματς που μένει εκτός ο Σπιρόφσκι;
«Ο Σπιρόφσκι θα είναι εκτός με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι η απόφαση μας».