28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΚΚΑΣ: Ότι και να κάναμε, στα τελευταία 10-12 λεπτά δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ

ΣΑΚΚΑΣ: Ότι και να κάναμε, στα τελευταία 10-12 λεπτά δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ

By on 11 Δεκεμβρίου, 2020 0 6028 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: “Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι. Αμυντικά είχαμε κλείσει όλους τους διαδρόμους παρά το ότι ο Απόλλωνας είχε την κατοχή και γυρόφερνε γύρω το κουτί, αλλά και εμείς ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά νομίζω ότι και να κάναμε, δεν θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ειδικά στα τελευταία δέκα λεπτά, δεν θα μπορούσαμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για τον τρόπο που αμύνθηκε η ομάδα του: Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Σίγουρα όταν δέχεσαι ένα γκολ και μετά χρειάζεται να σκοράρεις και παίζεις στην έδρα σου και πρέπει να αφήσεις χώρους, σίγουρα θα έχεις κάποια προβλήματα. Αν δείτε, στα τελευταία 15 λεπτά ρισκάραμε πάρα πολύ γιατί θέλαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό. Όταν παίρνεις ρίσκα, θα δεχθεί και επιθέσεις. Όμως επαναλαμβάνω, ότι και να κάναμε, στα τελευταία 10-12 λεπτά δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ.

Για τους στόχους της ομάδας του: Οι στόχοι είναι εκεί και η Δόξα αυτό που στοχεύει είναι όσο το δυνατό πιο γρήγορα να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες. Απ’ εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε και θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε όσο πιο ψηλά γίνεται μια καλή βαθμολογική θέση. Αυτός είναι ο στόχος. Όμως υπάρχει και ένας στόχος που λέγεται αποφυγή της διαβάθμισης και είναι εκεί. 

Για το ότι μετά το τέλος πήγε προς το μέρος του διαιτητή: Απλά είχε ποδοσφαιριστές μου κοντά στον διαιτητή και δεν ήθελα να πουν κάτι και να δεχθούν κάρτα. Απλά είπα στον διαιτητή συγχαρητήρια και πάμε παρακάτω.