26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος

By on 11 Δεκεμβρίου, 2020 0 2094 Views

Μετά τη νίκη επί της Δόξας ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νοοτροπία που είχαν, για την ποιότητα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και το αποτελέσματα απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι απόλυτα, κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες και άλλες προϋποθέσεις που στο μισό μέτρο δεν στέλναμε την μπάλα μέσα. Ο αντίπαλος σε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τον έλεγχο, δεν παίζουμε μόνοι μας, αλλά δεν έκανε κάποια ευκαιρία ή κάποια προϋπόθεση για γκολ. Γενικά η νίκη μας είναι δίκαιη και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την εικόνα μας. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο η προσοχή μας θα είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Πώς εξηγείται τη διαφορά στην απόδοση του Απόλλωνα στα δύο ημίχρονα; «Νομίζω το πρώτο ημίχρονο παίξαμε κατά διαστήματα καλά, φτιάξαμε προϋποθέσεις αλλά δεν τις κάναμε ευκαιρίες απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Μετά το γκολ που πετύχαμε λειτούργησε ευεργετικά για εμάς. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή».

Για τον τραυματισμό του Σακέτι, είπε: «Θα μπορούμε να πούμε για τον Σακέτι αύριο, όταν θα περάσει από τις εξετάσεις».

Πόσο έχει περάσει η φιλοσοφία σας στον Απόλλωνα; «Είμαι όχι πολύ, αλλά πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχω παίκτες με εμπειρία, ποιότητα και παραστάσεις με αποτέλεσμα να αφομοιώνουν γρήγορα αυτά που ζητάω. Κρατήσαμε πράγματα που είχε η ομάδα πριν από εμένα και προσθέτουμε μερικά που θεωρούμε χρήσιμα για εμάς».