27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σαρωτικός ο Απόλλωνας …Πέρασε σαν σίφουνας από το Παραλίμνι(1-5)

Σαρωτικός ο Απόλλωνας …Πέρασε σαν σίφουνας από το Παραλίμνι(1-5)

By on 6 Δεκεμβρίου, 2020 0 8362 Views

Φοβερή και τρομερή τριάδα που αποτέλεσαν οι Πίττας, Γιαννιώτας και Πέδρο για τον Απόλλωνα που πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το «Τάσος Μάρκου» επικρατώντας της ΕΝΠ με 5-1 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Δύο γκολ από τον Πίττα που ήταν ασυγκράτητος, εξαιρετική απόδοση και από ένα γκολ πέτυχαν οι Γιαννιώτας και Πέδρο, σκόραρε και ο Ντιγκινί.

Οι γαλάζιοι έκαναν φοβερό ημίωρο στο Α ημίχρονο, καθώς κυριάρχησαν μετά το 15λεπτο και πέτυχαν δύο γκολ με τον Γιαννιώτα και τον Πίττα.  Από την πλευρά της η ΕΝΠ ήταν απογοητευτική στο Α’ ημίχρονο, διάστημα που είχε παθητικό ρόλο, ανέβηκε στην επανάληψη όπου μείωσε στο σκορ και έκανε την προσπάθεια για να αντιστρέψει το σκηνικό, αλλά εν μπόρεσε και στο τέλος κατέρρευσε για να δεχτεί βαριά ήττα. Ο Απόλλωνας πάτησε γκάζι μετά το 2-1, πέτυχε άλλα τρία γκολ και έφυγε με άνετη νίκη από το Παραλίμνι.

Ο Απόλλωνας μετά το πρώτο 15λεπτο ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τον Ιωάννη Πίττα να είναι σε φοβερή μέρα και να είναι συνεχής απειλή για την εστία των γηπεδούχων. Το σκορ για τους γαλάζιους άνοιξε ο Γιαννιώτας με το πρώτο φετινό του γκολ στο 29’, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33’ ο Πίττας εξαργύρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση με γκολ, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτιαξε και άλλες καλές ευκαιρίες στο Α΄ ημίχρονο και θα μπορούσε να πήγαινε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με πολύ πιο ισχυρό προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έδωσε χώρο στην ΕΝΠ που άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 69’ με τον Ντένινγκ. Παρά τις προσπάθειες της ΕΝΠ για την ισοφάριση, ο Απόλλωνας κατάφερε να πατήσει γκάζι στη συνέχεια, πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Πίττα, Πέδρο και Ντιγκινί και πήρε τη νίκη με 5-1.

ΕΝΠ (Κ.Φερέρ): Πέτρου, Ιρέπ, Φαν Άνχολντ (64′ Μουλαζίμης), Λουσέρο, Μπελόνε (41′ Θεοδώρου), Μαϊσουράτζε (42′ Ουντόζι), Κυριάκου, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Μπαλοτέλι, Μαρκόφσκι (64′ Ντένινγκ).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ.Πετράκης): Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Μάρκοβιτς (55′ Κυριάκου), Πίττας, Γιαννιώτας (86′ Φιλιώτης), Ματέι (86′ Ντένιτς), Μπένσοπ (63′ Ντιγκινί).