20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Από ήρωας μοιραίος.Ο Βαλακάρι σκόραρε αλλά αποβλήθηκε και η Πάφος με 10 έΧασε βαθμούς(1-1 με τον Ερμή)

Από ήρωας μοιραίος.Ο Βαλακάρι σκόραρε αλλά αποβλήθηκε και η Πάφος με 10 έΧασε βαθμούς(1-1 με τον Ερμή)

By on 6 Δεκεμβρίου, 2020 0 6276 Views

Την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την πρώτη 5άδα έχασε η Πάφος η οποία προηγήθηκε του Ερμή με ένα πολύ όμορφο γκολ του Βαλακάρι ο οποίος στην συνέχεια αποβλήθηκε και όλο αυτό κόστισε στην ομάδα του. Ο Ερμής ισοφάρισε με γκολάρα του Ρουσιά, προσπάθησε για την ανατροπή αλλά το τελικό 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Το ματς…
Με το… καλησπέρα στην αναμέτρηση η Πάφος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Όνι Βαλακάρι μόλις στο δεύτερο λεπτό και αυτός της επέστρεψε να ελέγξει το παιχνίδι. Μπορεί ο Ερμής να κρατούσε περισσότερο μπάλα αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήταν πιο απειλητικοί. Το σουτ του Κούζικ στο 15΄ σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των δυχτύων, στο 29΄ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία στην προβολή του Τόρες την οποία απέκρουσε ο Καϊκε, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Πάφος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο σκόρερ Βαλακάρι είχε κίτρινη, χτύπησε στο λαιμό τον Γαβριήλ, αντίκρυσε και δεύτερη και πήγε στα αποδυτήρια. Πα΄ρολα αυτά πριν την ανάπαυλα είχε άλλη μια φάση η Πάφος με το καλό σουτ του Φόορ στο 45΄.
Στην επανάληψη ο Ερμής εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Οι «φτεροπόδαροι» έστειλαν τα μηνύματα τους με τους Καραγκούνη (52΄), Κονέ (66΄) και Χολντ (68΄). Η τέταρτη ήταν και φαρμακερή στο 74΄ όταν με εκπληκτική κεφαλιά ο Ρουσιάς νίκησε τον Ρούτκο και έφερε το ματς στα ίσα.
Αφού ο Ρούτκο έπιασε και το γυριστό σουτ του Καϊσερλίδη στο 82΄ τότε το 1-1 έμεινε μέχρι και το φινάλε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

2΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Οι αμυντικοί του Ερμή δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα από την μπαλιά που έγινε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Βαλακάρι ο οποίος με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Καϊκέ και στην συνέχεια στα δίχτυα.

15΄ Ωραία κίνηση και μακρινό σουτ ου Κούζικ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω και σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καϊκέ.

29΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο. Σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο ο Φόορ έκανε την μπαλιά από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Τόρες έκανε την προβολή-σουτ αλλά στην κλειστή του γωνία απέκρουσε ο Καϊκέ.

30΄ Μένει με δέκα ποδοσφαιριστές η Πάφος λόγω αποβολής του σκόρερ Βαλακάρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Φινλανδός σε μια φάση χτύπησε στον λαιμό τον Γαβριήλ και αντίκρισε δέυτερη κίτρινη. Την πρώτη την δέχθηκε για διαμαρτυρίες.

45΄ Καλό σουτ του Φόορ, ανάγκασε τον Καϊκέ σε δύσκολη απόκρουση.

52΄ Το σουτ του Καραγκούνη από καλή θέση, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ρούτκο.

66΄ Γύρισμα του Ραφίνια, δεν έκανε καλό τελείωμα ο Κονέ.

68΄ Ο Χολντ από κοντά δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή.

74΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει ο Ερμής. Ο Δημητρίου έκλανε την μπαλιά από αριστερά και ο Ρουσιάς με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούτκο.

82΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή. Ο Καϊσερλίδης έπιασε το σουτ στη κίνηση αλλά ο Ρούτκο έπεσε εντυπωσιακά στην γωνιά και απέκρουσε την μπάλα.

ΕΡΜΗΣ (Μ.Σατσιάς): Καϊκέ, Καραγκούνης (59΄ Καϊσερλίδης), Δημητρίου, Γαβριήλ, Ντίας (59΄ Ραφίνια), Μέιρα, Ρουσιάς (89΄ Παπαθανασίου), Χολντ, Κυριακίδης, Κονέ (76΄ Κύπρου), Λέμος (46΄ Παντελή)
Στον πάγκο: Φιρινίδης, Οκόχ, Καισερλίδης,  Βαλιάνος, Γεωργίου

ΠΑΦΟΣ (Ντ.Μιχαιλένκο): Ρούτκο, Βαρέλα, Κβίτα (84΄ Κβίτα, Τόρες (76΄ Μέρφι), Κούζικ (46΄ Ράκελς), Φόορ, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάντσεον, Ανγκούλο (70΄ Φυλακτού)
Στον πάγκο: Πέτρου,  Αντωνίου, Ακάλε, Έβανς, Λελιούκιν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κονέ (3η), Χολντ (3η), Κυριακίδης (3η) Ραφίνια, Δημητρίου/Κβίτα (3η), Αραγιούρι, Ανγκούλο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βαλακάρι
Διαιτητής: Θεουλή ΧρυσοβαλάντηςΑ’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας