18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aιφνιδίασε και πήρε το τρίποντο η Νέα Σαλαμίνα.Άντεξε την πίεση της Καρμιώτισσας στο β΄ημίχρονο

Aιφνιδίασε και πήρε το τρίποντο η Νέα Σαλαμίνα.Άντεξε την πίεση της Καρμιώτισσας στο β΄ημίχρονο

By on 4 Δεκεμβρίου, 2020 0 14894 Views

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Νέα Σαλαμίνα η οποία επικράτησε 1-0 της Καρμιώτισσας στο «Στέλιος Κυριακίδης», την έπιασε στην βαθμολογία αλλά είναι πάνω από αυτήν λόγω αυτής της νίκης. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν βαθιά ανάσα και πλέον αρχίζουν να ξεφεύγουν από τις τελευταίες θέσεις.
Το ματς…

Ήταν καλύτερη η Νέα Σαλαμίνα στο α΄ μέρος και σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο γκολ που πέτυχε. Νωρίς στο 5΄ ο Οσέι άνοιξε το σκορ καθώς του… ετοίμασε το γκολ ο Βάγκνερ, ενώ στο 20΄ ο Ανδρέου με δυνατό σουτ προσπάθησε για το 2-0 αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και έφυε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βάγκνερ ανάγκασε τον Κυριακίδη σε εξαιρετική απόκρουση, ενώ στο 34΄ στην τελευταία ουσιαστικά φάση του α΄ ημιχρόνου (δεν έγινε κάτι άλλο μέχρι το 45΄), ο Ντανίλο από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια καθώς δεν την βρήκε όπως θα ήθελε.
Στην επανάληψη οι ρόλοι άλλαξαν, πρωταγωνίστρια έγινε η Καρμιώτισσα η οποία έβαλε απίστευτη πίεση στη Νέα Σαλαμίνα. Ειδικά στο 10λεπτο 50-60 ήταν καταιγιστική αλλά δεν έφερε το ματς στα ίσα. Στο 52΄ ο Βεσελόφσκι απέκρουσε το σουτ του Σάσι, στο 53 απέκρουσε και το σουτ του Ρομό, ενώ στο 54΄ απέκρουσε και την κεφαλιά του Ρέινολντς. Στο 55΄ η κεφαλιά του Ομάρ Σάσι από κοντά βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και έφυγε κόρνερ. Δεν ήρθε η ισοφάριση, τότε ο Σάββας Δαμιανου άλλαξε κάποια πράγματα, θωράκισε την ομάδα του και έφερε το ματς στα μέτρα της Νέας Σαλαμίνας η οποία άντεξε και πανηγύρισε σπουδαία νίκη.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χ.Νιχαήλ): Κυριακίδης, Χριστοφή (70΄ Μπαρκάν), Ευσταθίου (70΄ Μαλεκκίδης), Μπαράνοφ, Πέρες, Ρέινολντς, Χρίστου (46΄ Νεοφύτου), Ι. Σάσι, Μ. Σάσι (82΄ Καπαρτής), Χατζηβασίλης, Ρομό.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ.Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου (61΄ Παύλου), Νικολάου, Αντιόλο, Χριστοφόρου, Ανδρέου, Οσέι (90+1΄ Καλογήρου), Κονφέ, Ντανίλο, Κρεάν (62΄ Βινίσιους), Βάγκνερ (82΄ Σιαθάς).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρίστου (3η), Πέρες (3η), Μαλεκκίδης/Βάγκνερ, Νικολάου