26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΚΗΣ:Η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο της παιχνίδι.(Απάντηση και στις υποψίες Ιάκομπ)

ΚΙΚΗΣ:Η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο της παιχνίδι.(Απάντηση και στις υποψίες Ιάκομπ)

By on 1 Δεκεμβρίου, 2020 0 8815 Views

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου.
Για το παιχνίδι και την ήττα από την ΑΕΚ:
 «Πρέπει να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα. Ο Εθνικός δεν ήταν τόσο καλός αλλά ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ που έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Παρόλο που είχε ελλείψεις ο αντίπαλος, ειλικρινά ενθουσιάστηκα με τον τρόπο που έπαιξαν. Ο Εθνικός προσπάθησε αλλά βρήκαμε μια ομάδα απέναντι μας παθιασμένη που δεν της έλειπε τίποτα. Όποια ομάδα και να ήταν απέναντι της χθες θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα».
Τώρα θα πάτε στο Τσίρειο να παίξετε με την ΑΕΛ: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια φέτος. Εμείς παίξαμε με το ΑΠΟΕΛ όταν άλλαξε προπονητή, το ίδιο και με την ΑΕΚ και την Πάφο. Είναι δύσκολο και το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ».
Ο προπονητής σας είπε ότι θα αλλάξουν πολλά τον Ιανουάριο. Προλαβαίνετε; «Το να καθίσει ένας ποδοσφαιριστής 22 μέρες σε ένα σπίτι και μετά να μην κάνει κάτι θα χρειαστεί χρόνος να επανέλθουν. Κάποιοι επηρεάστηκαν αφάνταστα. Κάποιοι πέρσι ήταν εξαιρετικοί και φέτος χάνονται μέχρι το 40΄ και 50΄. Περιμένουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα είναι καλύτερη. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μας. Ο χθεσινός μας αντίπαλος δεν επηρεάστηκε από τον ιό όσο άλλες ομάδες και έχει και βάθος και ποιότητα. Θα το παλέψουμε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, αυτή την ομάδα μπορεί. Φτιάξαμε ανταγωνιστική ομάδα αλλά πάθαμε αυτό που δεν περιμέναμε».
Θα τεθεί θέμα να υποβιβαστούν δύο ομάδες αντί τέσσερις; «Μπορεί να τεθεί και αυτό το θέμα. Πρέπει το ποδόσφαιρο να μπει σε νέα βάση για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε. Με τον τρόπο που λειτουργούμε δεν υπάρχει προοπτική για κανένα σωματείο πέραν από τα μεγάλα. Αρκετά σωματεία θα αναγκαστούν να κλείσουν. Λύσεις υπάρχουν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».
Για τις δηλώσεις του Ιάκομπ για συνεννοημένο παιχνίδι Εθνικός-Νέα Σαλαμίνα: «Μου τα έχουν μεταφέρει. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αφού θέλει να κάνει αποκαλύψεις λέει ότι το υποψιάστηκε. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαν κάποιοι να έρθει ισοπαλία αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει μια επιτροπή και να τον καλέσει να καταθέσει. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Μιλά για τον Κότο Παγές που πέτυχε πέντε πέναλτι και έχασε το πέναλτι σε εκείνο το παιχνίδι. Ξεχνά να πει ότι όταν έχασε το πέναλτι ο Κότο πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ξεχνά να πει ότι ο ίδιος έκανε το λάθος και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Είπε ότι δεν θα ερχόταν στην Κύπρο. Εμείς τον απορρίψαμε την επόμενη χρονιά και την επόμενη σεζόν πήγε στην Πάφο. Φαίνεται υπάρχει μια πικρία. Γιατί ήρθε και την επόμενη χρονιά στην Κύπρο αφού έβλεπε κάποια πράγματα. Δείτε τι κάνει στην φάση του πρώτου γκολ. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαμε και είπε ότι υποψιάστηκε. Σήμερα το απόγευμα έχουμε συνάντηση. Στο δ.σ. μας υπάρχουν τρεις δικηγόροι και θα δούμε πως θα αντιδράσουμε».