26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σταθερά άσφαιρη η Ομόνοια.Μέτρια εμφάνιση απέναντι σε ένα παθιασμένο Ερμή(0-0)

Σταθερά άσφαιρη η Ομόνοια.Μέτρια εμφάνιση απέναντι σε ένα παθιασμένο Ερμή(0-0)

By on 30 Νοεμβρίου, 2020 0 483 Views

Σε ένα ματς που διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου της σεζόν μέχρι τώρα από πλευράς θεάματος, η Ομόνοια είχε νέο στραβοπάτημα καθώς έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στο ΓΣΠ με τον Ερμή. Αποτέλεσμα που ικανοποιεί τους «φτεροπόδαρους» που πήραν παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα του αντιπάλου, αναγκάζοντας την Ομόνοια σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της.

Το ματς γενικά ήταν μέτριο χωρίς καλές φάσεις, με τους πράσινους να έχουν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ο Ερμής στάθηκε πολύ καλά, βγήκε το πλάνο του Μαρίνου Σατσιά και έφυγε από μια δύσκολη έδρα με το βαθμό της ισοπαλίας. Η Ομόνοια παραμένει χωρίς νίκη από τις 18 Οκτωβρίου, μεγαλώνει το αρνητικό της σερί και απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Μέτρια έως κακή και ακίνδυνη η Ομόνοια στο Α΄ημίχρονο απέναντι σε ένα καλοστημένο και παθιασμένο Ερμή αλλά ο Μπεργκ έκανε την πρώτη αλλαγή στο 72΄και την δεύτερη στο 89΄την ώρα που συνήθως κάνουν αλλαγή για να κερδίσουν χρόνο οι ομάδες χωρίς να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα των 5 αλλαγών αφού υπήρχαν πολλοί παίκτες που δεν δικαολογούσαν την παρουσία τους στο γήπεδο.Η μεγάλη ευκαιρία της Ομόνοιας ήρθε στο 84΄με τον Κακουλλή αλλά ο Καικέ του είπε όχι με εκπληκτική αντίδραση

Διαμαρτυρίας της Ομόνοιας για δύο πέναλτι, το 74’ για χέρι του Ντίας και στις καθυστερήσεις για χέρι του Γαβριήλ του Ερμή εντός περιοχής ωστόσο ο νεαρός διατητής Σολωμού δεν θεώρησε ότι αυτά τα χέρια ήταν παράβαση.Το πέναλτι δεν είναι γκολ ωστόσο είναι μια μεγάλη ευκαιρία και αν σφύριζε ένα πέναλτι ο διαιτητής η Ομόνοια ίσως να κέρδιζε τον αγώνα ανεξάρτητα από την άσχημη εμφάνιση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Ασάντε (90′ Λοίζου), Τιάγκο (72′ Κακουλλής), Παπουλής, Ντούρις.

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα (86′ Ραφίνια), Ντίας, Χολτ, Κυριακίδης, Παντελή (74΄Καϊσερλίδης), Κονέ, Λέμος (62′ Βαλλιάνος).