20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτη με τον Σωφρόνη στον πάγκο.Τριάρα στο Δασάκι η ΑΕΚ με καλή εμφάνιση

Πρώτη με τον Σωφρόνη στον πάγκο.Τριάρα στο Δασάκι η ΑΕΚ με καλή εμφάνιση

By on 30 Νοεμβρίου, 2020 0 1058 Views

Την πρώτη νίκη με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο και την πρώτη μετά τις 24 Οκτωβρίου πανηγύρισε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινοι» επικράτησαν με 3-0 του Εθνικού στο Δασάκι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Άνετη η επικράτηση της ομάδας της Λάρνακας που ήταν αποτελεσματική και πήρε μια πανάξια και πολύ σημαντική νίκη.Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα και έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά μετά το 0-1 τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ΑΕΚ που έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ναράνχο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Στο 29΄ βρήκε δίχτυα με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ιωάννου και στο 57΄ ευστόχησε σε πέναλτι (η παράβαση έγινε από τον Κουντόμπιακ στον Ακοράν o οποίος έπεσε καθυστερημένα αν και είχε επαφή από τον αμυντικό του Εθνικού ) α λα Πανένκα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φλοριάν στο 80΄ με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Φερνάντες.
Με τη νίκη της, η ΑΕΚ έφτασε στους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση. Από την άλλη, ο Εθνικός με 7 βαθμούς παραμένει στην 13η θέση.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Απόστολος Μακρίδης): Μπογκατίνοφ, Ντεϊβίσον, Περατικός (58΄ Παπαγεωργίου), Κουντόμπιακ, Χριστοφή, Κ. Ηλία, Μιγκελίτο (68΄ Χαραλάμπους), Μ. Ηλία (58΄ Κοστόφσκι), Ντόλεζαλ (46΄ Ιωάννου), Ζάκπα (71΄ Α. Ηλία), Κονέ
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Γκονσάλο, Πρόγιτς, ΚυπριανούΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Τόνιο, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Μοϊσόφ (84΄ Τόρες), Αντωνιάδης, Ιωάννου, Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι, Ακοράν (79΄ Σπόλιαριτς), Μακρής (74΄ Φλοριάν), Ναράνχο (84΄ Κωνσταντίνου)
Στον πάγκο: Τέουνκενς, Τάντι, Αναστασίου, Ναούμ, ΑνδρέουΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόλας Νεοκλέους (Όμηρος Τζιωρτζής – Ανδρέας Ανδρέου), 4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή, Παρ.: Παναγιώτης Γερασίμου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περατικός, Ντεϊβίσον (3η), Μπογκατίνοφ, Χριστοφή (3η) / Φερνάντες, Ιωάννου
ΓΗΠΕΔΟ:
 Δασάκι