20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • ΚΛΟΠ: Δεν υπάρχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα στις 5 αλλαγές…(Παράπονα για τους αγώνες μεσημέρι τι είπε για την αντίδραση του Σαλάχ)

ΚΛΟΠ: Δεν υπάρχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα στις 5 αλλαγές…(Παράπονα για τους αγώνες μεσημέρι τι είπε για την αντίδραση του Σαλάχ)

By on 28 Νοεμβρίου, 2020 0 482 Views

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπράιτον, ξεσπώντας στον δημοσιογράφο για τραυματισμούς και τις πέντε αλλαγές, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στον Κώστα Τσιμίκα.

Η ειρωνική αντίδρασή του στο πέναλτι-VAR που καταλογίστηκε σε βάρος της Λίβερπουλ στο 90+3’, ήταν η πρώτη απόδειξη εκνευρισμού του Γιούργκεν Κλοπ για τα όσα έγιναν στο ματς με τη Μπράιτον. Ωστόσο, το πέναλτι ήταν το μόνο για το οποίο συμφώνησε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Μιλώντας στην κάμερα του «BT Sport», ο Κλοπ τα έβαλε με τον δημοσιογράφο, ξεσπώντας για την συνεχή αναφορά των μίντια στους τραυματισμούς των Reds, αλλά και την ταυτόχρονη επιρροή που ασκούν στο να μην αλλάζει ο κανονισμός των τριών αλλαγών και στη διεξαγωγή των ματς το μεσημέρι (12:30 ώρα Αγγλίας).

Μάλιστα, ο Γερμανός coach ανέφερε ότι αν είχε το δικαίωμα για δύο έξτρα αλλαγές, σκόπευε να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Τσιμίκα, για να ξεκουράσει τον Άντι Ρόμπερτσον, απαντώντας έτσι στους επικριτές, όπως ο Κρις Γουάιλντερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που θεωρούν αβαντάζ ποιότητας των μεγάλων τις πέντε αλλαγές.

«Ο Γουάιλντερ, και οποιοσδήποτε άλλος με λένε διαρκώς εγωιστή. Εγώ νομίζω ότι αυτός είναι εγωιστής, αλλά δεν είναι αυτό σημαντικό. Ήμουν κι εγώ στην ίδια θέση με αυτόν όταν βρισκόμουν στη Μάιντς, όταν προσπαθούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Τώρα έχουμε τρεις αλλαγές και η Σέφιλντ έχει ένα βαθμό. Οπότε δεν υπάρχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Εγώ για παράδειγμα αν είχα πέντε αλλαγές σήμερα, θα έβγαζα τον Ρόμπερτσον για να βάλω τον Κώστα (Τσιμίκα), για να σώσω τον Ρόμπερτσον, όχι για να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ όσο αφορά για το περιστατικό με τον Μο Σαλάχ, που αποχώρησε εκνευρισμένος ως αλλαγή, ανέφερε:

«Τη μέρα που ο Μο Σαλάχ θα είναι χαμογελαστός όταν θα αποχωρεί από το χορτάρι, θα ανησυχήσω. Το καταλαβαίνω, αλλά είχε Covid-19, ήταν εκτός 10-12 μέρες, έκανε μία προπόνηση, έπαιξε 60 λεπτά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

<

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Μίλνερ τραυματίστηκε και όπως επιβεβαίωσε ο Κλοπ, μαζί με Τιάγκο και Όξλεϊντ-Τσάμπερλείν δεν θα προλάβουν τα ματς με Άγιαξ και Γουλβς.