19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Από την Ανόρθωση εξαρτάται …η άμεση αντίδραση

By on 28 Νοεμβρίου, 2020 0 623 Views

Άμεση αντίδραση θέλει από την ομάδα του ο Κετσπάγια και μετά την ήττα από την ΑΕΛ το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη επί της Ένωσης μέσα στο Α. Παπαδόπουλος.Σαφώς ανώτερη η Ανόρθωση είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά το τρίποντο δεν θα είναι δώρο…Θα χρειαστεί προσπάθεια και καλή εμφάνιση γιατί η Ένωση είναι στον πάτο και παλεύει για σανίδα σωτηρίας οπότε θα τα δώσει όλα για να πάρει κέρδος από το παιχνίδι. Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την  απόδοση της Ανόρθωσης που συνήθως μετά από μια ήττα αντιδρά με νίκη και αυτό θέλει να κάνει και σήμερα.

Ο Τιμούρ σίγουρα θα κάνει κάποιες αλλαγές στην 11αδα αφού θα απουσιάζει ο Βργκοτς λόγω καρτών και ο τραυματίας Οκριασβίλι. Στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σίλντενφελντ θα παίξει ο Σελίν εκτός αν γίνει έκπληξη και δούμε το νεαρό Π.Αρτυματά. Στο αριστερό άκρο της άμυνα ς θα αρχίσει ο Κορέια και δεξιά φυσικά ο Γκαλίτσιος. Στη μεσαία γραμμή  έχει σοβαρή υποψηφιότητα να επανέλθει ο Χουσμπάουερ και πέραν από το Μίχα μια θέση διεκδικούν Νταουσβίλι -Κ.Αρτυματάς. Στην κορυφή της επίθεσης είναι πανέτοιμος να επιστρέψει ο Κβιλιτάια με παρτενέρ τους Χριστοφή και Καλτσά ή Ελουντού. Αυτά είναι τα πιο πιθανά σενάρια αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό του Κετσπάγια και να τα προβλέψει όλα για την αρχική  11αδα.

Το βέβαιο είναι ότι η Ανόρθωση θέλει τη νίκη και τίποτε άλλο που θα την κρατήσει στην κορυφή και θα την βολέψει κάθε αποτέλεσμα που θα έρθει στο ντέρμπι της Λεμεσού