24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Ήταν για φυλακή και δεν πήρε ούτε κόκκινη.Γιατί με βρίζουν;

ΚΕΡΚΕΖ:Ήταν για φυλακή και δεν πήρε ούτε κόκκινη.Γιατί με βρίζουν;

By on 25 Νοεμβρίου, 2020 0 748 Views

Μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ ξέσπασε για τα όσα γίνονται όποτε έρχεται στην Αρένα.
«Ο κ. Καραπατάκης έχει πάντα το σεβασμό μου. Κάποιοι άνθρωποι ξεκίνησαν να με λένε μουσουλμάνο και κάτι άλλο πράγματα. Θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι. Γιατί να μου λένε για την μάνα μου; Είμαι ορθόδοξος Σέρβος. Υπάρχουν και εδώ στην ΑΕΚ κάποια παιδιά, όπως οι Τρισκόφσκι και ο Μοϊσόφ και τους βγάζω το καπέλο. Στο τέλος είδατε τι έγινε με τον Τρουγιόλς. Δεν είναι για κόκκινη αυτό που έκανε, είναι για… φυλακή και δεν είδε κόκκινη. Είσαι μάγκας και το κάνεις αυτό, δύο λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας; Αυτό πρέπει να το δει η ΚΟΠ και να τον τιμωρήσει Και εγώ θέλω να παίζω δυνατά, αλλά με fair play. Eίμαι προπονητής και θέλω να κερδίζω, όπως όλοι».
Για την πρόκριση: «Ήταν ένας αγώνας και δεν μπορούσαμε να κάνουμε λάθη. Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες που έπαιξαν όπως έπρεπε. Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα. Ο Σωφρόνης άλλαξε σύστημα στην ΑΕΚ, τους είπα κάποια πράγματα στο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη. Στο τέλος πήραμε μια πανάξια νίκη. Νικήσαμε σε δύο ντέρμπι και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».