ΘΕΜΑΤΑ
Like

«Η σημασία της ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στη διαμεσολάβηση» Διαδικτυακό σεμινάριο

25 Νοεμβρίου, 2020
436 Views
0 Comments
«Η σημασία της ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στη διαμεσολάβηση» Διαδικτυακό σεμινάριο

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, παρουσιάζει το διαδικτυακό σεμινάριο, «Η σημασία της ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στη διαμεσολάβηση» , που φιλοξενεί η Infocredit Professional Education, στις 3 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00 μ.μ.-18:00 μ.μ. Το σεμινάριο με εισηγητή τον διεθνώς καταξιωμένο διαμεσολαβητή / διαπραγματευτή κύριο Willem Meuwissen, στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της ορθής διαμεσολάβησης και τη σημασία της στις εμπορικές σχέσεις.  

Ο κύριος ομιλητής του διαδικτυακού σεμιναρίου κ. Willem Meuwissen, ειδικός στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση είναι δικαστής του Εμπορικού Εταιρικού Δικαίου και ακινήτων. Είναι μόνιμο μέλος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Βελγίου και μέλος της Επιτροπής ADR της Flemish Bar Association. Είναι επίσης συγγραφέας πολλών δημοσιεύσεων που αφορούν το Εμπορικό Δίκαιο και τη Διαμεσολάβηση. Ο Willem Meuwissen διορίζεται τακτικά ως μεσολαβητής, τόσο από τα δικαστήρια όσο και από ιδιώτες σε σημαντικές εμπορικές και εργασιακές διαφορές.

Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο κ. Θεόδωρος Κρίγγου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου,.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες τους στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με πρακτικές που οδηγούν σε ένα ειρηνικό και προσοδοφόρο εργασιακό περιβάλλον κτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Όραμα και Στόχοι του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου

Το Όραμα του ΣΔΚ, όπως αυτό καθορίστηκε κατά την ίδρυσή του και παραμένει αναλλοίωτο μέσα στον χρόνο, είναι η συμβολή του Συνδέσμου στη δημιουργία μιας ειρηνικής κοινωνίας διαμέσου της φιλοσοφίας της Διαμεσολάβησης.  Κύρια προτεραιότητα του Συνδέσμου αποτελεί η διάδοση της φιλοσοφίας της Διαμεσολάβησης μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων, ενημερωτικών συναντήσεων και άλλων δραστηριοτήτων.

Ο ΣΔΚ στοχεύει να είναι ένας ανεξάρτητος και ενθουσιώδης Σύνδεσμος, με τοπική και διεθνή παρουσία και αναγνώριση, που να διασφαλίζει την ποιοτική παροχή διαμεσολαβητικών υπηρεσιών, μέσω άριστα εκπαιδευμένων επαγγελματιών διαμεσολαβητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου, επισκεφθείτε: https://www.mediation.org.cy/

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22 398 221/222 ή μέσω email στο info@ipe.com.cy

Διοργανωτής: Cyprus Association of Mediators

Hosted by: Infocredit Professional Education

Comments are closed.