pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me
Like

Δ.ΓΡΗΓΟΡΗ:Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή.Πιστεύουμε στην ομάδα, ας μην ξεχνάμε τι πέτυχε

23 Νοεμβρίου, 2020
835 Views
0 Comments
Δ.ΓΡΗΓΟΡΗ:Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή.Πιστεύουμε στην ομάδα, ας μην ξεχνάμε τι πέτυχε

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή ΤΟΤΑL GREEN.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα: «Υπάρχει μια στεναχώρια. Είναι μόνο ένα στραβοπάτημα και θα το ξεπεράσουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα, ας μην ξεχνάμε τι πέτυχε. Μέχρι το δεύτερο γκολ της Νέας Σαλαμίνας πιστεύαμε πως θα κερδίζαμε, παίζαμε πολύ καλά. Πιστεύουμε πως η ομάδα θα ανακάμψει και πως θα παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει».

Για το τι φταίει: «Το προπονητικό τιμ δουλεύει σχεδόν 24 ώρες, επτά μέρες την εβδομάδα. Υπάρχει κούραση, ταξίδια. Νομίζω είναι λίγο αναμενόμενη η κάμψη στην ομάδα. Σίγουρα στο προπονητικό τιμ τα βλέπουν όλα και προσπαθούν να βελτιώσουν το κάθε τι πολύ προσεχτικά. Αν δουλεύεις σκληρά και έχεις πλάνο, τα αποτελέσματα έρχονται. Είναι και τα στραβοπατήματα μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύουμε πως πληρώνουμε την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή. Χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί το ισοζύγιο. Η ίδια ομάδα μας χάρισε την χαρά των ομίλων. Θέλαμε να είχαμε μια καλή πορεία στους ομίλους όμως δεν το καταφέραμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Για την μετεγγραφική Ιανουαρίου: «Η ομάδα έχει ένα πλάνο και το ακολουθεί. Οι ίδιοι παίκτες μας έφεραν στους ομίλους. Σε αυτή την πορεία αναδείξαμε και μικρούς παίκτες, επενδύσαμε στις ακαδημίες και είδαμε τα αποτελέσματα. Αν χρειαστεί παίκτης, τότε η τεχνική ηγεσία θα ζητήσει τι χρειάζεται και εκεί θα παρθούν αποφάσεις. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε για τον Ιανουάριο. Είμαστε κοντά σε όλους. Να δούμε πως θα προχωρήσει η ομάδα, αν χρειαστεί να φέρουμε παίκτη, θα φέρουμε. Το σκάουτινγκ δουλεύει ολόχρονα. Το επιτελείο βλέπει παίκτες σε όλες τις θέσεις και όταν έρθει η στιγμή θα δούμε τι παίκτες χρειαζόμαστε. Τότε η διοίκηση θα αποφασίσει. Υπάρχει ένα πλάνο και όλα λειτουργούν στο πλαίσιο ενός μπάτζετ. Δεν θα κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού. Κινήσεις για να βοηθήσουν την ομάδα μακροπρόθεσμα».

Για τον κόσμο: «Υπομονή. Βλέπουμε και ακούμε τις ανησυχίες του. Πιστεύουμε πως η ομάδα θα ανακάμψει. Παίζουμε με Ερμή και ΑΠΟΕΛ. Με την απόδοση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, είδαμε βελτίωση. Απλώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ, ούτε η διοίκηση».

Για την διαιτησία γενικότερα στην φετινή σεζόν: «Υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζουμε σε δύο εβδομάδες που αρχίζει το VAR, να βοηθήσει τους διαιτητές να κάνουν λιγότερα λάθη και να μπορέσουμε να φύγει η προκατάληψη».

Για τα οφέλη από την Ευρώπη: «Εκτός από το οικονομικό, μεγαλώνεις ως ομάδα. Παίρνεις βαθμούς. Χτίζουμε για το μέλλον και δεν προσπαθούμε να κάνουμε ένα πυροτέχνημα. Βάζουμε γερές βάσεις ώστε η ομάδα να μπορέσει να πρωταγωνιστεί όπως της αξίζει».

Για την αποζημίωση στην ΑΕΚ και στην ΑΕΛ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος: «Υπάρχει συμφωνία. Έγινε πέρσι με την διακοπή. Όλοι συμφωνήσαμε. Εμείς έχουμε στείλει σχετική ενημέρωση στην ΚΟΠ αλλά κάποια σωματεία αρνούνται να τηρήσουν την συμφωνία. Μόλις τα δώσουν κι άλλοι, θα στείλουμε τα λεφτά. Ότι συμφωνήσουμε το κρατάμε, δεν αλλάζουμε τις θέσεις μας. Τα λεφτά είναι εκεί».

Για την εμπειρία του στην ομάδα: «Νιώθω δικαιωμένος. Βάλαμε ένα τριετές πλάνο όμως τα καταφέραμε πολύ πιο νωρίς. Νιώθω ωραία γιατί δικαιώθηκε και ο πρόεδρος. Είναι ωραίο το συναίσθημα».

Για την πρώτη σεζόν: «Έγιναν λάθη που στην πορεία τα φτιάξαμε. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το οικοδόμημα από την αρχή. Είμαστε εδώ, θα κάνουμε κι άλλα λάθη, όμως ο τρόπος που δουλεύουμε πως δίνει λίγο περιθώριο λάθους. Χτίσαμε την ομάδα, κάναμε λίγες μετεγγραφές μετά από 10 χρόνια. Έρχονται μικροί από τις ακαδημίες. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό που να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Και εννοώ πρωτάθλημα».

Για την σχέση του με τον Παπασταύρου: «Με τον Σταύρο ήμασταν μαζί από το 1985. Πήγαμε μαζί στρατό, στην Αμερική. Είναι 35 χρόνια».

Για το πώς οραματίζεται την Ομόνοια: «Πρέπει να πρωταγωνιστεί, να έχουμε μια υγιή ομάδα. Να μην κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού και να βλέπουμε πάντα μακροχρόνιους στόχους. Μια ομάδα που να κάνει περήφανο τον κόσμο της. Φέτος τον έκανε, ασχέτως από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα».

Για τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος: «Λόγω της πανδημίας ακυρώθηκαν δύο ακροάσεις. Περιμένουμε από τις αρχές. Όταν πάρουμε την άδεια θα αρχίσουμε τα έργα στο Ηλίας Πούλλος».

Για το μήνυμα του στον κόσμο: «Εγώ δεν ανησυχώ για το που βρισκόμαστε, για τα αποτελέσματα κλπ. Θα έρθουν τα αποτελέσματα πολύ σύντομα. Δεν χρειάζεται να πνιγόμαστε σε μια μικρή λιμνούλα. Ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή. Θα βρουν τις λύσεις. Υπομονή άλλη μια εβδομάδα».

Το καταληπτικό σχόλιο: «Δεν θα πάω στο ταξίδι της Πέμπτης. Πρέπει να είμαι εδώ για την συνέλευση με την ΚΟΠ. Θα συζητηθεί η διαιτησία και κάποια άλλα θέματα που έθεσαν τα άλλα σωματεία».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>
pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me