26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΥΤΤΟΥΚΗΣ:Βρισκόμαστε σε ένα βόθρο.Να πάνε φυλακή όσοι εμπλέκονται

ΚΟΥΤΤΟΥΚΗΣ:Βρισκόμαστε σε ένα βόθρο.Να πάνε φυλακή όσοι εμπλέκονται

By on 19 Νοεμβρίου, 2020 0 1061 Views

Ο πρόεδρος της Αλκής, Γιώργος Κουττούκης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα με τον Άρη.
Η αρχική τοποθέτηση: «Δεν μπορώ να σχολιάσω την απόφαση γιατί απαγορεύεται. Θα κάνουμε έφεση. Σήμερα δέχτηκα τηλέφωνο από τον ανακριτή της επιτροπής δεοντολογίας, Χάρη Σαββίδη. Εμπιστεύομαι την επιτροπή και θα προχωρήσουμε σε πλήρη διερεύνηση. Πιστεύω ότι θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Με χαροποίησε η αποφασιστικότητα της επιτροπής δεοντολογίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό Αστυνομίας για το ζήλο που δείχνει για διαλεύκανση των κακών εχόντων στον χώρο».
Που θα εφεσιβάλλεται η έφεση; «Θα μείνω στην έρευνα της Αστυνομίας. Ο αρχηγός είναι υπεράνω των πάντων».
Για τις καταγγελίες και αν τις διερεύνησαν: «Οι κανονισμοί της ΚΟΠ σου απαγορεύουν να αναφέρεσαι σε αυτά τα θέματα. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι ήρθα καθαρός και θα φύγω πεντακάθαρος. Αυτή τη στιγμή γίνεται διερεύνηση και δεν είναι σωστό να μιλάμε. Έχω καταγγείλει την ομάδα μου και δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Είμαι ο μοναδικός πρόεδρος στο παγκόσμιο που έκανε αυτό το πράγμα. Θέλω να διερευνήσουν την ομάδα μου και να πάνε φυλακή όσοι εμπλέκονται».
Είναι μέσα στην ομάδα ακόμα αυτοί που έχουν κατηγορηθεί; «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Είμαι πάντα νόμιμος. Δεν πρέπει να διώξω κανένα παίκτη,  αν δεν υπάρχει κάτι στοιχειοθετημένο.
Επιβεβαιώνεται ότι κάτι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι; «Βεβαίως και για αυτό το καταγγείλαμε. Τα είπαμε όλα και θα τα διερευνήσουν. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρει αν οι άλλοι στήνουν παιχνίδια. Ότι θέλουν ας κάνουν. Ο κ. Σαββίδης κατάλαβε ότι βρισκόμαστε σε ένα βόθρο. Τον ίδιο ζήλο έδειξε και ο Αρχηγός Αστυνομίας. Ξέρουν πράγματα που δεν είναι γνωστά στο κοινό. Πιστεύω θα έχουμε αποτελέσματα που θα είναι βόμβες μεγατόνων. Θα γίνει διερεύνηση και στην ομοσπονδία».
Για τις καταγγελίες που έκανε και για τα διοικητικά της Αλκής: «Τα καταγγείλαμε αυτά, όταν είχαμε εφτά βαθμούς σε τρεις αγώνες. Δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε στην Αλκή. Θα προστατεύσω την επένδυση μου και εγώ θα διαλέξω ποιος θα αναλάβει. Η Αλκή δεν χρωστά σε κανένα, είναι όλοι πληρωμένοι. Θα ακούσετε επαναστατικές αλλαγές στην Αλκή. Θα γίνουν τεράστιες αλλαγές που θα ανακοινωθούν».
Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του: «Είναι ψίθυροι και εικασίες. Με προβλημάτισε πολύ η χθεσινή απόφαση. Έρχεται κάποιος βάζει χρόνο και χρήμα και τον βρίζουν και από πάνω».
Έχετε μετανιώσει, έχετε απογοητευτεί από αυτή την κατάσταση; «Έχω μετανιώσει και έχω απογοητευτεί. Επειδή, όμως δεν έμαθα να χάνω, θα το γυρίσω το πράγμα. Δύο σοβαροί επιχειρηματίες ασχολήθηκαν τα τελευταία χρόνια με το ποδόσφαιρο. Ο κ. Παπασταύρου και εγώ. Και στην Ομόνοια έχουν τα εξωγηπεδικά προβλήματα και βλέπετε τι γίνεται με την Αλκή. Αναγκάστηκα να καταγγείλω την ίδια μου την ομάδα. Μπορούσα να σιωπήσω».
Για την αγωνιστική εικόνα της Αλκής και αν μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό: «Αυτή τη στιγμή η Αλκή έχει το καλύτερο ρόστερ, μαζί με άλλες δύο ομάδες. Έχουμε ένα υπηρεσιακό προπονητή που θα τον κρίνουμε σε λίγες μέρες. Έχουμε 10 βαθμούς διαφορά από την πρώτη θέση. Αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, υπολείπονται 23 αγώνες και ανατρέπεται εύκολα αυτή η διαφορά».