29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kριτική στον Σαλάχ για την αμέλεια του στα μέτρα για τον κορονοϊό.Έβαλε σε κίνδυνο τους συμπαίκτες του

Kριτική στον Σαλάχ για την αμέλεια του στα μέτρα για τον κορονοϊό.Έβαλε σε κίνδυνο τους συμπαίκτες του

By on 18 Νοεμβρίου, 2020 0 501 Views

Ο παλαίμαχος επιθετικός, Μίντο, κατηγόρησε τον Μοχάμεντ Σαλάχ ότι έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των συμπαικτών του με την απόφασή του να παραστεί πριν τον αγώνα της εθνικής Αιγύπτου στο γάμο του αδερφού του στο Κάιρο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ προκάλεσε ακόμα έναν πρόβλημα στον Γιούργκεν Κλοπ. Μπορεί ο 28χρονος Αιγύπτιος να γλίτωσε από την κακοδαιμονία των τραυματισμών που έχει “χτυπήσει” το τελευταίο διάστημα τη Λίβερπουλ, αλλά δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και με τον κορονοϊό.

Ο επιθετικός των “κόκκινων” διαγνώσθηκε θετικός στον ιό την περασμένη Παρασκευή (13/11) την ώρα που βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου, με αποτέλεσμα να χάσει τους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, ο πρώην φορ των Άγιαξ, Θέλτα, Μαρσέιγ, Ρόμα, Τότεναμ και Μίντλεσμπρο, Μίντο, εξαπέλυσε πυρά κατά του Αιγύπτιου διεθνή, υποστηρίζοντας ότι η απόφασή του να παραστεί στο γάμο του αδερφού του στο Κάιρο κοστίζει στις δύο ομάδες την παρουσία του στα παιχνίδια.

Μάλιστα, τον κατηγόρησε πως έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των συμπαικτών του, γεγονός που μπορεί και να ευσταθεί, ειδικά μετά το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην εθνική ομάδα, τον Ελνένι

“Ξέρω ότι ενδέχεται να δεχθώ επίθεση μετά τα σχόλιά μου, αλλά πρέπει να το κάνω. Ο Μοχάμεντ Σάλαχ έκανε ένα μεγάλο λάθος. Παρέστη στο γάμο του αδερφού του λίγες μέρες πριν τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, δείχνοντας μεγάλη αμέλεια για τα μέτρα που ελήφθησαν για την πρόληψη του κορονοϊού και το αποτέλεσμα ήταν ότι μολύνθηκε.

Η παραμέλησή του οδήγησε την αιγυπτιακή ομάδα να χάσει έναν σημαντικό παίκτη σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και χρόνο, και επίσης διακινδύνευε την υγεία των συμπαικτών του.

Δεν έπρεπε να είναι παρόντας στο γάμο, ειδικά εκείνη την εποχή. Ο γάμος περιελάμβανε περισσότερα από 800 άτομα, και οι μισοί από αυτούς τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν”, τόνισε ο παλαίμαχος Αιγύπτιος στο Al-Nahar TV.

sport24.gr