18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • EΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ:Tελικός για 1η θέση και άνοδο (21:45Cytavision)

EΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ:Tελικός για 1η θέση και άνοδο (21:45Cytavision)

By on 18 Νοεμβρίου, 2020 0 685 Views

Μονόδρομος είναι για την Εθνική Ελλαδας η νίκη στον σημερινό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Σλοβενία (21:45Cytavision) προκειμένου να πάρει την πρωτιά αλλά και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Στόχος της «γαλανόλευκης» στο συγκεκριμένο ματς δεν είναι άλλος από τη νίκη, η οποία θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο, την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του Nations League αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν΄τ Σχιπ αναμένεται να παρατάξει τη «γαλανόλευκη» με 4-2-3-1 όπως όλα δείχνουν. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από την εστία, οι Μαυρίας, Τσιμίκας στα πλάγια της άμυνας με τους Χατζηδιάκο και Τζαβέλλα στο κέντρο αυτής. Από εκεί κι έπειτα στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Ζέκα με έναν εκ των Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με την τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Λημνιό, Φορτούνη, Μπακασέτα και τον Παυλίδη στην κορυφή.

Όσον αφορά την Σλοβενία αυτή αναμένεται να παραταχτεί στο παιχνίδι, με τους : Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς Μέλβγια, Μπάλκοβετς, Κούριτς, Βέτριχ, Ίλισιτς, Μπόχαρ, Λόβριτς και Βούκτσιτς.

Διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Ντελ Θέρο, με τους συμπατριώτες του Γιούστε, Α.Φερνάντεθ και Κ. Φερνάντεθ.