25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Θα σκοράρει η Κύπρος; Απόδοση 1.90 στην Bet on Alfa

By on 17 Νοεμβρίου, 2020 0 564 Views

Τις υποχρεώσεις της στο Nations League ολοκληρώνει σήμερα η Εθνική Κύπρου και τα αποτελέσματα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής θα κρίνουν την πορεία της. Για να αποφύγει την τελευταία θέση και τα μπαράζ για την παραμονή, χρειάζεται νίκη στο εκτός έδρας αγώνα με το Μαυροβούνιο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και την ίδια ώρα το Αζερμπαϊτζάν να έχει απώλειες βαθμών στον εκτός έδρας αγώνα με το Λουξεμβούργο.

Προσφέρεται η σημερινή αναμέτρηση από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa στις επαρχίες όπου επιτρέπεται η λειτουργία και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι το Μαυροβούνιο που θέλει να μείνει στην πρωτιά του ομίλου και η απόδοση του άσου είναι 1.50. Το διπλό για νίκη της Εθνικής Κύπρου προσφέρεται σε απόδοση 5.80, ενώ στο 3.45 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 2.16 προσφέρεται η διπλή ευκαιρία Χ2 αν πιστεύετε ότι η Εθνική Κύπρου θα φύγει με βαθμολογικό κέρδος από την έδρα του αντιπάλου. Για να σκοράρει πρώτη η Κύπρος, η απόδοση είναι 3.40, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για να σκοράρει πρώτο το Μαυροβούνιο είναι 1.45. Αν πιστεύετε πως θα σκοράρει η Κύπρος στο αποψινό ματς, η απόδοση είναι 1.90. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.20, στο 1.55 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση 2.35.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook