ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Like

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Γράψε ότι θέλεις στο συμβόλαιο είπε στον Στεργίδη

17 Νοεμβρίου, 2020
1225 Views
0 Comments
ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Γράψε ότι θέλεις στο συμβόλαιο είπε στον Στεργίδη

Στην ραδιοφωνική συχνότητα του Active, μίλησε ο Μιχαλάκης Στεργίδης. Ο τέως διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης και πιστός φίλος της ομάδας της Αμμοχώστου , μεταξύ άλλων ανάφερε και στο κεφάλαιο Κετσπάγια.

Ερωτηθείς αν φοβάται ότι κάποια στιγμή θα διώξουν ξανά τον Κετσπάγια απάντησε: «Ε, όχι, αλλά την προηγούμενη φορά μας οδήγησε στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον διώξαμε. Αυτό ήταν μία μεγάλη ιστορία διότι οι περισσότεροι φίλοι της Ανόρθωσης και άλλοι, νομίζουν ότι ο Κετσπάγια τότε έφυγε μόνος του. Ήμουν αντιπρόεδρος τότε στο συμβούλιο και δίπλα στον Κετσπάγια και ξέρω όλη την αλήθεια εγώ, αλλά δεν θέλω να την πω, δεν είναι της ώρας».

Για το πως έφυγε ο Κετσπάγια το 2009: «Τον Τιμούρ Κετσπάγια τότε τον διώξαμε. Όχι εγώ, αλλά η διοίκηση που ήταν τότε, να μην πω ονόματα, αλλά κάποτε θα το πω. Επίσημα τον απέλυσαν, υπήρχε απόφαση. Κρατούσε συμβόλαιο για ανανέωση και δεν του το υπέγραφαν. Εγώ το έκανα το συμβόλαιο, για αυτό γνωρίζω λεπτομέρειες. Μου είπε επί λέξει τότε ο Κετσπάγια και το θυμάμαι: «Μιχάλη γράψε ό,τι θέλεις πάνω στο συμβόλαιο». Δηλαδή ως Ανόρθωση να βάλω εγώ ότι θέλω (σ.σ. εννοεί τους όρους και λεπτομέρειες). Τώρα που είναι όλα καλά στην Ανόρθωση και πάμε μια χαρά αγωνιστικά, διοικητικά, οικονομικά, δεν πρέπει να λέμε τίποτα. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και μετά.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>