25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Εθνικός κατέληξε στον Απόστολο γιατί ξέρει καλά την ομάδα

Ο Εθνικός κατέληξε στον Απόστολο γιατί ξέρει καλά την ομάδα

By on 16 Νοεμβρίου, 2020 0 8247 Views

Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Γιάννος Δημοσθένους, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για την πρόσληψη του Απόστολου Μακρίδη στην τεχνική ηγεσία: «Λήφθηκε αυτή η απόφαση και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας και θεωρούμε ότι μπορεί γρήγορα να μπει στο δικό μας κλίμα και να μας βοηθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Για τους συνεργάτες του: «Θα παραμείνει ο Μπόγιαν Μαρκόσκι ως βοηθός και γυμναστής θα συνεχίσει ο Στέλιος Ιωάννου».
Για την ανάγκη για βαθμολογικό κέρδος: «Ξέρουμε τις δυσκολίες ο κ. Μακρίδης, θα αναλάβει αμέσως την ομάδα. Θέλουμε από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».
Για το ότι εργάστηκε ξανά στην ομάδα ο κ. Μακρίδης: «Στον Εθνικό είχε αρκετά καλά αποτελέσματα και αυτό ήταν ακόμη ένα σημείο που έπαιξε ρόλο».
Για τη συγκομιδή του Εθνικού: «Μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή. Οι βαθμοί, όμως μετρούν και είμαστε υποχρεωμένοι για να βρούμε τον  τρόπο για να μαζεύουμε βαθμούς».
Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας».
Για τον Μάριο Ηλία: «Είναι από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές, ίσως και ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Το μέλλον του ανήκει. Ελπίζουμε να αγωνιστεί εκεί που στοχεύει και ο ίδιος».