19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Κερδίζει την Εφές ο Παναθηναϊκός; Απόδοση 3.35 στην Bet on Alfa

By on 13 Νοεμβρίου, 2020 0 835 Views

Συνέχεια με εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, καθώς υποδέχεται στο ΟΑΚΑ στις 21:00 την τουρκική Ανατολού Eφές. Θα γίνουν σήμερα άλλες τρεις αναμετρήσεις για την κορυφαία καλαθοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση, καθώς στις 20:00 ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 21:30 θα γίνει το ματς Μπάγερν – Βαλένθια και στις 21:45 ο αγώνας Βιλερμπάν – Ζενίτ.

Οι τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

O Παναθηναϊκός απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες και της φετινής διοργάνωσης, είναι το αουτσάιντερ για τη νίκη με απόδοση 3.35, μεγάλο φαβορί είναι η τουρκική ομάδα καθώς το διπλό προσφέρεται στο 1.28, ενώ είναι διαθέσιμες επιλογές και με χάντικαπ πόντων αν θέλετε άλλες αποδόσεις. Διατίθενται επίσης και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό ματς.

Στα άλλα τρία ματς, φαβορί είναι η Ρεάλ με απόδοση 1.36 για να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, η Μπάγερν με 1.70 για να κερδίσει στη Γερμανία τη Βαλένθια και η Ζενίτ με απόδοση 1.45 για να επικρατήσει εκτός έδρας της Βιλερμπάν.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa