ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Like

Πότε θα εκτίσουν την ποινή των κίτρινων καρτών…

11 Νοεμβρίου, 2020
327 Views
0 Comments
Πότε θα εκτίσουν την ποινή των κίτρινων καρτών…

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:
Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή.
Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.
Το κείμενο ανανεώνεται
Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:
*Ο ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου Σωτήρας Αντώνης Κατσιάρη θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με αντίπαλο την Αγία Νάπα.
*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Branko Vroc θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου.
*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Θεόδοτος Αργυρού θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με αντίπαλο την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.
*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Χρίστος Χατζηπασχάλης θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Κούρη Ερήμης.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>