23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kάτι κουρασμένα παλικάρια …Χωρίς ροτέισιον η Ομόνοια,χωρίς γκολ και 0-0 με την Δόξα

Kάτι κουρασμένα παλικάρια …Χωρίς ροτέισιον η Ομόνοια,χωρίς γκολ και 0-0 με την Δόξα

By on 8 Νοεμβρίου, 2020 0 1353 Views

Nέες απώλειες για την Ομόνοια στο ΓΣΠ με την Δόξα να κάνει ότι και η Ένωση… Να παίρνει ισοπαλία 0-0 και να πανηγυρίζει μια ανέλπιστη επιτυχία ενώ η Ομόνοια απογοήτευσε. Για άλλο ένα παιγνίδι δεν μπόρεσε να σκοράρει και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Αυτή την φορά ο Μπεργκ απέφυγε το ροτέισιον αλλά η Ομόνοια έδειχνε κουρασμένη.Μπήκε με ζωντάνια στο ξεκίνημα με στόχο να σκοράρει πριν αρχίσει να επιδρά η κούραση αλλά σε εκείνο το διάστημα σπατάλησε αρκετές φάσεις με το Ντούρις να χάνει την ευκαιρία του αγώνα αφού από πολύ κοντά σημάδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από κεφαλιά του Κούσουλου στο δοκάρι. Σιγά σιγά η Δόξα παρά τις σημαντικές απουσίες της ισορρόπησε και έλεγξε τον ερυθμό του αγώνα με την Ομόνοια να παίζει αργά και χωρίς φρέσκα πόδια και καθαρό μυαλό.

Όταν έγιναν αλλαγές μπήκαν φρέσκα πόδια αλλά έπεσε η ποιότητα της Ομόνοιας και και σε συνδυασμό με την κούραση και την αγωνιστική πειθαρχία και τακτική της Δόξας δεν απείλησε όσα θα περίμενε την αντίπαλη εστία. Η Δόξα βγήκε κάποιες φορές στην αντεπίθεση όμως δεν είχε πίστη για να ολοκληρώσει τις φάσεις της ωστόσο το 0-0 την ικανοποιεί απόλυτα.


Η Ομόνοια για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» έχουν να σκοράρουν από το 27΄ της αναμέτρησης του αγώνα με τον Εθνικό σε αγώνα πρωταθλήματος. Ακολούθησαν 333 αγωνιστικά χωρίς γκολ, επιθετικής αφλογιστίας, κάτι που υπογραμμίζει το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει.
Με το βαθμό που πήραν οι «πράσινοι» έφτασαν στους 16, παραμένοντας στην 6η θέση, με τη διαφορά από την κορυφή να είναι πλέον στους εφτά βαθμούς.
Από την άλλη, η Δόξα που ήταν άριστα στημένη στο γήπεδο, ο βαθμός είναι πολύτιμος, με την ομάδα να παραμένει στην 7η θέση με 13 βαθμούς. Tέλειωσε με 10 παίκτες τον αγώνα αφού στην έναρξη των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ασαμόα με υπόδειξη του βοηθού διαιτητή για κάτι που προφανώς είπε ή έκανε σε παίκτη της Ομόνοια με τον οποίο φάνηκε να έχει κάποια συζήτηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Παπουλής (68΄ Ασάντε), Μποτεάκ, Τζιωνής (80΄ Σενέ), Ντούρις (69΄ Κακουλλής)
Στον πάγκο: 
Κυριακίδης, Κίκο Γκόμες, Χούμποτσαν, Τιάγκο, ΛοΐζουΔΟΞΑ (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μέσκα, Πάντιτς, Μουκτάρης, Μιντίκκης, Μπόλιεβιτς (89΄ Χριστοφή), Οικονομίδης, Ασαμόα, Ολιβέιρα, Φιρμίνο (67΄ Κωμοδίκης), Κίκας (75΄ Λουίς Κάρλος)
Στον πάγκο: 
Παρασκευά, Τζίλσον, Μιχαήλ, Άδωνη, ΚαραμόκοΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λούκας Σωτηρίου (Όμηρος Τζιωρτζής, Γιώργος Σάββα) Κ. Αθανασίου (Κ. Καπιτανής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λανγκ / Ολιβέιρα, Μέσκα (3η), ΜιντίκκηςΚΟΚΚΙΝΕΣ: ΑσαμόαΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ