27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κέιν: “Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε έναν τίτλο”

Κέιν: “Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε έναν τίτλο”

By on 8 Νοεμβρίου, 2020 0 317 Views

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, μίλησε για τις δυνατότητες της ομάδας του τονίζοντας ότι διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός τίτλου.

ΗΤότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γουέστ Μπρομ (8/11, 14:00) με στόχο το τρίτο σερί τρίποντο που θα της επιτρέψει να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία της Premier League μετρώντας ήδη 14 πόντους.

Ο επιθετικός των σπιρουνιών, Χάρι Κέιν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες της ομάδας του, ενώ υποστήριξε πως έχει τα απαραίτητα φόντα, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο.

“Όταν κοιτάξεις τις ικανότητες της ομάδας σου βλέπεις ότι διαθέτεις ό,τι χρειάζεται για να κερδίσεις έναν τίτλο. Φτάσαμε κοντά τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο να έχεις μία καλή ομάδα και να κερδίζεις κάποια παιχνίδια, ώστε να δώσεις μάχη για τον τίτλο” υποστήριξε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φετινή ιδιαίτερη χρονιά, κατά την οποία πολλές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην βαθμολογία και στάθηκε στο καλό παιχνίδι που παίζει η Τότεναμ.

“Δεν είναι μία σεζόν που μία ομάδα θα κερδίσει εύκολα, όπως έκανε η Λίβερπουλ πέρσι. Θα υπάρχουν ευκαιρίες και γι’ άλλες ομάδες να πάρουν καλά αποτελέσματα και να ανέβουν στην βαθμολογία.

Παίζουμε καλά, κερδίζουμε παιχνίδια, έχουμε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα γιατί κάτι τέτοιο θα χρειαστούμε” δήλωσε ο Χάρι Κέιν.