25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Δοκιμασίες σε Ηράκλειο, Ριζούπολη για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Δοκιμασίες σε Ηράκλειο, Ριζούπολη για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

By on 8 Νοεμβρίου, 2020 0 470 Views

Οι αναμετρήσεις ΟΦΗ – Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ είναι που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Λάρισα – Λαμία το άλλο ματς της ημέρας.

Στις 15:00 στο Ηράκλειο της Κρήτης ο ΟΦΗ υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία φιλοδοξεί να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της, θα αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού των «ασπρόμαυρων» έχουν τεθεί οι τραυματίες Γρίβας, Γιαννούλης, Σολίς, Σαρδινέρο, Ναμπί, Μαρινάκης, Βαζ και Τσιλιανίδης, σ΄αντίθεση με τον Νέιρα ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όσον αφορά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει κοντά στην 1η θέση της βαθμολογίας, αυτή θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα, χωρίς τους Μπα, Βινάγκρε, Τιάγκο Σίλβα, Ανδρούτσο και Κάιπερς. Αντίθετα στην αποστολή των Πειραιωτών συμπεριλήφθηκαν ο Φορτούνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Λοβέρα.

Αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:30 στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» τους τραυματίες Ράϊλι, Χουχούμη, αλλά και τον Κραγιόπουλο, σ΄αντίθεση με τους Ντάουντα και Μουνιέ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σ΄ότι έχει να κάνει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έχει σαν στόχο το τρίποντο… θα αγωνιστεί απέναντι στους «κυανόλευκους» χωρίς τον Βαρέλα που έμεινε εκτός αποστολής από τον Πάμπλο Γκαρσία.00:02 / 04:15

Στο τελευταίο ματς της ημέρας που θα γίνει στη Λάρισα, η τοπική ομάδα υποδέχεται στο Αλκαζάρ τη Λαμία. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου, το οποίο θέλει να πετύχει την δεύτερη του νίκη και πρώτη εντός έδρας, θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας χωρίς τους Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκοτζαμανίδη, Χαλάτση, Ζαχαράκη, Σουλούκο, Φουρκιώτη, Λουφάκη, Στοϊνοβιτς, Αλί Γκαζάλ και Τόρζε. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από καιρό ο Τρούγιτς, αλλά και οι Κοτσιανούλης, Δάκτυλας για δεύτερο σερί ματς. Από την πλευρά της η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας…, θα αγωνιστεί με ουκ ολίγα προβλήματα απέναντι στους «βυσσινί». Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού έχουν τεθεί ο τραυματίας Βύντρα, αλλά και οι Προβυδάκης, Γκούγκα, Βιγιάλμπα, Βασιλακάκης, Μπιανκόνι, όπως και ο Νιάσε που δεν υπολογίζεται.Αντίθετα στην αποστολή συμπειλήφθηκε ο Καραμάνος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 ΟΦΗ – Ολυμπιακός (Novasports1)

19:30 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (Novasports1)

17:15 Λάρισα – Λαμία (Novasports3)