28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Ρήξη μηνίσκου υπέστη ο Φατί! (pic)

By on 7 Νοεμβρίου, 2020 0 480 Views

Τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του αντιμετωπίζει ο Ανσού Φατί, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις. Εκτός για τουλάχιστον ενάμισι μήνα.

Όταν ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στην θέση του Ανσού Φατί μετά την ανάπαυλα του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις, πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν ότι ο Ρόναλντ Κούμαν κάνει… καψώνια στον 18χρονο ποδοσφαιριστή, αφού τον έχει κάνει αλλαγή και σε άλλα παιχνίδια.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ο Φατί υπέστη τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του. Στην φάση όπου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Αϊσά Μαντί, ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη του έσω μηνίσκου του αριστερού γονάτου, όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η θεραπεία που θα ακολουθήσει ο Φατί και το διάστημα που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους, αν και υπολογίζεται σε τουλάχιστον ενάμισι μήναΠλήγμα αναμφίβολα για την Μπάρτσα, αφού ο νεαρός είναι ο πιο σταθερός παίκτης και πρώτος της σκόρερ, με πέντε γκολ (και τέσσερις ασίστ) σε δέκα παιχνίδια.