25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΥΣΗΣ:Στο σύνολο του παιχνιδιού δίκαια πήραμε αυτό το τρίποντο

ΧΡΥΣΗΣ:Στο σύνολο του παιχνιδιού δίκαια πήραμε αυτό το τρίποντο

By on 6 Νοεμβρίου, 2020 0 424 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Καλησπέρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο ομάδα. Μέσα στο παιχνίδι είχαμε και εμείς αρκετά διαστήματα πολύ καλά. Στο σύνολο του παιχνιδιού δίκαια πήραμε αυτό το τρίποντο”.

Το μόνο που έχω να πω για αυτά τα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουν από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πελώρια και ανταμείβονται προσθέτοντας βαθμούς σε αυτή την δύσκολη χρονιά”.

 Είναι ένα τρίποντο πολύ μεγάλο για εμάς όμως είναι τρεις βαθμοί.. Προσθέσαμε τρεις βαθμούς, έχουμε μπροστά μας την διακοπή, να ξεκουραστούμε. Εύχομαι να είναι δίπλα μας με την επάνοδο και κάποιοι τραυματίες που είχαμε. Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου Σωφρόνη και στον Απόλλωνα καλή συνέχεια”.

Για το αν περίμενε την αποψινή εικόνα του Απόλλωνα, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι…

“Δουλέψαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο, στις προπονήσεις. Σίγουρα ο Απόλλωνας είναι πιο επιθετική ομάδα, πιεστήκαμε ωστόσο πάρα πολύ σωστά μπορέσαμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν γινόταν μακριά από την περιοχή μας τον Απόλλωνα και με την σειρά μας νομίζω είχαμε εμείς τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες”.

Για την πορεία της Καρμιώτισσας μέχρι στιγμής, παρά το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας…

“Οι εμφανίσεις της ομάδας μέχρι στιγμής είναι λόγω συνόλου. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δουλέψαμε πάρα πολύ, προσπαθώντας με το μικρό μπάτζετ που είχαμε να βρούμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να δώσουν αυτά που θέλαμε. Δεν είναι μόνο με τις μεγάλες ομάδες που πάει καλά η Καρμιώτισσα, πάει αρκετά καλά σε όλες τις αγωνιστικές. Σίγουρα έχουμε χτίσει μια ομάδα η οποία θα βλέπουμε στα μάτια τον κάθε αντίπαλο, χωρίς να σκεφτόμαστε ποιος είναι αυτός”.