ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Like

Συμβολική κίνηση από τον ΑΝΘΡΩΠΟ Μιχαλάκη Σεργίδη προς το Δήμο Λάρνακας

3 Νοεμβρίου, 2020
1504 Views
0 Comments
Συμβολική κίνηση από τον ΑΝΘΡΩΠΟ Μιχαλάκη Σεργίδη προς το Δήμο Λάρνακας

Ο Αμμοχωστιανός φίλος της Ανόρθωσης παρέδωσε στον Δήμαρχο Λάρνακας 138 δενδρύλλια, τα 46 για την Αμμόχωστο, τα 46 για την Ανόρθωση και 46 για τη Νέα Σαλαμίνα όσα και τα χρόνια που φιλοξενούνται στην Λάρνακα!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 η παράδοση 138 δενδρυλλίων στο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα προσφορά του κ. Μιχαλάκη Στεργίδη από την Γιαλούσα Καρπασίας.

Ο κ. Μιχαλάκης Στεργίδης, ως ενεργός δημότης της Λάρνακας, νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει πίσω στην πόλη που τον φιλοξενεί αλλά και θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το έργο του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, δώρισε στο Δήμο Λάρνακας 138 δενδρύλλια τα οποία διαχωρίζονται συμβολικά:

  • 46 για την πόλη της Αμμοχώστου
  • 46 για το Προσφυγικό Σωματείο της Ανόρθωσης και
  • 46 για το Προσφυγικό Σωματείο της Νέα Σαλαμίνα

δηλαδή όσα και τα χρόνια που φιλοξενείται ο κόσμος της Αμμοχώστου και τα Προσφυγικά Σωματεία στην Λάρνακα. 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας,  ευχαρίστησε τον κ. Στεργίδη εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των δημοτών της Λάρνακας τόσο για την ευγενή χειρονομία όσο και για το ενδιαφέρον του προς την πόλη που τον φιλοξενεί. Τον διαβεβαίωσε ότι τα δενδρύλλια θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες εξωραϊσμού της πόλης.

Παρόντες κατά την παράδοση ήταν ο κ. Μιχάλης Τζιώρτας Πρόεδρος της Ένωσης Εκτοπισμένων  Κοινοτήτων Αμμοχώστου, ο κ. Κωστάκης Κωνσταντίνου Εκτελών Χρέη Υπεύθυνο Τμήματος Κήπων και Πάρκων και Υπηρεσιακοί Λειτουργοί.

Comments are closed.