20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Πρώτη προπόνηση στο Ισραήλ για την Εθνική Futsal

By on 2 Νοεμβρίου, 2020 0 605 Views

Στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Futsal Ανδρών. Την Τρίτη, θα παίξει με την Εθνική ομάδα της χώρας τον πρώτο από τους δύο αγώνες play-offs τα οποία οδηγούν σε συμμετοχή σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal, κάτι που αποτελέι και το μεγάλο στόχο της ομάδας μας.

Ο αγώνας της Τρίτης θα γίνει στις 20:00 στην κλειστό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, το  Richon Le zion και ο επαναληπτικός το Σάββατο στις 17:00 στο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”. 

Η Εθνική μας πραγματοποιήσε το πρωί την πρώτη της προπόνση  ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί απόψε με προπόνηση στο στο στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα. 

Η σύντομη προετοιμασία, εξελίσσεται χωρίς προβλήματα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να αντιλαμβάνονται τα ισχυρά κίνητρα που έχουν για να πετύχουν την πρόκριση, αφού ποτέ στο παρελθόν η Εθνική Futsal αγωνίστηκε σε προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Euro. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κρέκος, Δημήτρης Αγγελής, Ανδρέας Μαλαός, Σάκης Πατίκης, Δημήτρης Νικολαϊδής, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Παρασκευάς Ψηλογένης, Σάββας Ομήρου, Χάρης Κουλλουπα, Κυριάκος Στυλιανού, Μάμας Λοϊζου, Χρίστος Στυλιανού και Kanjo Gevara.

Η Εθνική μας ομάδα, αν αποκλείσει στο Ισραήλ, θα συμμετάσχει στον 5ο όμιλο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Euro με αντιπάλους το Καζακστάν, τη Λευκορωσία και την Ουγγαρία. Οι αγώνες αρχίζουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.