29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καθοριστικό ραντεβού Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός. Παίξε στην Bet on Alfa

Καθοριστικό ραντεβού Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός. Παίξε στην Bet on Alfa

By on 2 Νοεμβρίου, 2020 0 11760 Views

Με το πολύ σημαντικό ματς ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας που θα γίνει στις 18:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος», ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες που είναι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ταλαιπωρήθηκαν πολύ με τα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν, δίνουν ένα άκρως σημαντικό αγώνα για τη μετέπειτα πορεία τους και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση.

Είναι διαθέσιμες και οι δύο σημερινές αναμετρήσεις από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.65 είναι η Νέα Σαλαμίνα, το διπλό για νίκη του Εθνικού προσφέρεται στο 4.50, ενώ 3.70 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρονται στο 1.60, ενώ το under 2.5 goals έχει απόδοση 2.10.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook