Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΕΝΠ – Δόξα, με πολλές επιλογές στην Bet on Alfa

30 Οκτωβρίου, 2020
295 Views
0 Comments
ΕΝΠ – Δόξα, με πολλές επιλογές στην Bet on Alfa

Με τον αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και τη Δόξα, αρχίζει σήμερα η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Ματς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες με την ΕΝΠ να είναι στη 13η θέση και τη Δόξα στην 8η.

Ματς το οποίο προσφέρεται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Από πλευράς στοιχηματικών αποδόσεων, το ματς είναι ισορροπημένο με τον άσο για νίκη της ΕΝΠ να προσφέρεται στο 2.60, το διπλό για νίκη της Δόξας 2.40 και την ισοπαλία 3.30. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.85, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.80 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.70.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>