pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me
Like

ΠΕΔΡΟΜΟΣ:Mέχρι το Σάββατο θα έχουμε τον νέο προπονητή(όλα όσα είπε στην Cablenet o πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ)

29 Οκτωβρίου, 2020
1254 Views
0 Comments
ΠΕΔΡΟΜΟΣ:Mέχρι το Σάββατο θα έχουμε τον νέο προπονητή(όλα όσα είπε στην Cablenet o πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ)

Στην εκπομπή Χωρίς VAR στην Cablenet μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο, το αγωνιστικό ή το οικονομικό; «Το ένα φέρνει το άλλο, το αγωνιστικό φέρνει το οικονομικό. Πρώτα από όλα πρέπει να διορθώσουμε το αγωνιστικό αν και σκεφτήκαμε κάποια πράγματα».

Είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος; «Βέβαιος είναι εφικτός ο στόχος για το 8ο συνεχόμενο. Είναι κρίσιμο το ματς του Σαββάτου γιατί παίζουμε με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα που είναι μακριά μας 11 βαθμούς. Με απώλεια θα δυσκολέψει η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με μια νίκη πλησιάζουμε».

Τι έφταιξε, ο προπονητής; Κάτι άλλο; «Ο κ. Ουζουνίδης ήρθε τον Φεβρουάριο και δούλεψε με την ομάδα για τέσσερα ματς και στην συνέχει ήρθε η διακοπή.  Και μιας και μιλάμε για την διακοπή, να πούμε ότι το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν φανατικός υποστηρικτής της διακοπής. Απλά δημιουργήθηκε ένα πρωτόκολλο το οποίο παρουσιάστηκε και αρνήθηκε η επιδημιολογική επιτροπή της Κυβέρνησης τις αλλαγές. Και βλέπουμε τώρα τα προβλήματα. Η μεταγραφική περίοδος ήταν δύσκολη και δεν μπορούσαμε να εντάξουμε στο ρόστερ παίκτες που ίσως να ήθελε ο προπονητής. Παρόλα αυτά ότι ζητήθηκε από τον προπονητή, το υλοποιήσαμε με το παραπάνω. Έγιναν αρκετές μεταγραφές, είναι μια καινούρια ομάδα που ακόμα και σήμερα δεν απέκτησε ομοιογένεια. Το ρόστερ είναι συμπληρωμένος εκτός σε μπακ απ στην θέση του αριστερού μπακ. Τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν με την μεταγραφή του Νικόλα Ιωάννου. Όταν χάλασε την πρώτη φορά στη Νότιγχαμ μας είπε ότι θέλει να μείνει. Μετά ήρθε νέα πρόταση και ο παίκτης ήθελε να πάει και ενώ η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο ολοκληρώθηκε».

Για τον Τάμαρι: «Εμείς του προτείναμε αύξηση απολαβών, ήταν ο μοναδικός στον οποίο το προτείναμε αυτό όμως επειδή ζούσα καθημερινά τον παίκτη έβλεπα ότι ήταν αλλού. Και παρά να τα χάσουμε όλα το επόμενο καλοκαίρι πήγε μεταγραφή»

Ποια ευθύνη καταλογίζετε στον Ουζουνίδη; «Εκείνο που ήθελε να βγει στο γήπεδο δεν έβγαινε. Σημαίνει ότι κάτι συνέβαινε, ήταν θέμα μεταδοτικότητας, θέμα πρακτικής ή κάτι άλλο».

Η σχέση του Ουζουνίδη με τους παίκτες: «Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην σχέση του με τους παίκτες, ούτε της διοίκησης με τον κ. ουζουνίδη».

Για την αλλαγή του προπονητή και αν καθυστερήσατε να το κάνετε; «Είμαι ο άνθρωπος που όταν βλέπω κάτι θα το αλλάξω αλλά για να το αλλάξω πρέπει να δω ότι εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια. Πέραν την περίπτωση Κόρε δεν μετανιώνω για καμιά άλλη περίπτωση. Ελπίζω ότι και αυτή η αλλαγή θα φέρει αποτελέσματα για να πάρουμε ψυχολογία».

Δυσκολευτήκατε να τον αποδεσμεύσετε λόγω οικονομικού; «Προσπαθούμε σαν διοίκηση και το πετυχαίνουμε ώστε να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευση στο συμβόλαιο, αυτό συνέβη και με τον κ. Ουζουνίδη όπου υπήρχε ρήτρα 30-25%. Ήταν ζήτημα μερικών λεπτών και σε πολύ καλό κλίμα η αποδέσμευση του κ. Ουζουνίδη».

Για το νέο προπονητή: « Μπορεί μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχουμε απόφαση. Δεν θα είναι στον πάγκο, αλλά ίσως είναι στο γήπεδο με Απόλλωνα. Έχουμε ήδη ένα shortlist και ίσως μέχρι αργά απόψε να καταλήξουμε στους 2-3 επικρατέστερους».

Για τις μεταγραφές και τους τεχνικούς διευθυντές: «Δοκιμάσαμε το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή με πάρα πολλά διαφορετικά άτομα. Πως γίνεται ο πρόεδρος να παρεμβαίνει σε αυτούς τους τεχνικούς διευθυντές για να επηρεάζει για μεταγραφές; Η τελική επιλογή του οποιουδήποτε παίκτη είναι του προπονητή. Όποιος θέλει ας είναι ο τεχνικός διευθυντής. Εμείς εμπλεκόμαστε όταν υπάρχει το οικονομικό και λέμε στον προπονητή αν μπορούμε να φέρουμε αυτό τον παίκτη ή δεν μπορούμε».

Για τα όσα ακούγονται για την συνεργασία με συγκεκριμένο ατζέντη:

“Θέσατε θέμα συγκεκριμένου μάνατζερ. Ξέρουμε για ποιο μιλούμε, δεν χρειάζεται να πούμε όνομα. Το 2011 ο συγκεκριμένος είχε εφτά ποδοσφαιριστές στο ΑΠΟΕΛ. Γιατί τότε δεν διερωτούνταν κάποιοι; Και τώρα υπάρχει λασπολογία ότι τρώει από το ΑΠΟΕΛ ή επωφελείται από το ΑΠΟΕΛ στις μεταγραφές. Αυτές είναι εμμονές για να διαβάλλουν τον πρόεδρο. Να αναφέρω το φετινό παράδειγμα, το οποίο έχουμε κάνει περίπου 15-16 μεταγραφές εκ των οποίων οι 9 μεταγραφές…  Ατζίλι, Σαχάρ, Αποστολάκης, Κλωναρίδης, Λουντέμο, Σίλβα, Σάντος, Ντίας, Εντογκαλά, Τσιλιγγίρης, Ανουάρ, δεν έχει  καμία σχέση ο συγκεκριμένος ατζέντης.

Όσο αφορά τις άλλες του Νουχίου, Ενσούε, Αρτούρ οι δυο είναι με μάνατζερ του εξωτερικού που ίσως συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο στην Κύπρο. Ο ίδιος ο Βασκονσέλος ήρθε στην Κύπρο και έφερε τους ποδοσφαιριστές. Ο Ενσούε ναι μεν στη πρώτη φορά είχε εμπλοκή μέσω τρίτου ο συγκεκριμένος μάνατζερ, αλλά τώρα είναι μέσω  του δικηγόρου του Ενσούε, που είχαμε και μια δικαστική υπόθεση όταν διακόψαμε το συμβόλαιο του. Δεν ευσταθούν όσα λέγονται και μπορώ να σας το αποδείξω με τις συμφωνίες που έχουμε με τους ατζέντηδες για τις πληρωμές τους, με ποιους έχουμε συναλλαγές”.

Για το χρέος του ΑΠΟΕΛ: «Το 2013 πριν αναλάβω, όλοι θυμόμαστε πως ο ΑΠΟΕΛ πέρασε στους ομίλους με το μπαλάκι. Αναλαμβάνοντας το 2013 τον Δεκέμβριο, αναλάβαμε πεντέμισι εκατομμύρια χρέος στον φόρο και περίπου 2,5 εκατομμύρια ελλειμματικό τρέχον προϋπολογισμό. Με τις ενέργειες του συμβουλίου καλύψαμε τα 2μισι εκατομμύρια. Από εκεί και πέρα προχωρήσαμε χρονιά με χρονιά με αρκετούς ψηλούς προϋπολογισμούς. Είχαμε πει σε μια γενική συνέλευση ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντεπεξέλθει σε ένα αποκλεισμό από ομίλους. Δεν χρωστάμε σε κανένα, σε κανένα ποδοσφαιριστή και σε κανένα υπάλληλο. Έχουμε τη συμφωνία με το κράτος. Το 5μισι εκατομμύρια του 2013 σήμερα είναι περίπου 8 εκατομμύρια. Το έλλειμμα το φετινό είναι αρκετά μεγάλο. Αν το 2013 ήταν δυόμισι, φέτος θα είναι περίπου το διπλάσιο».

Για τις αποζημιώσεις σε προπονητές και παίκτες: «Τα τελευταία δυο χρόνια είναι περίπου 1.2 εκατομμύρια ευρώ τα οποία αποπληρώνονται»

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>
pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me