25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν 4-0: Με Κιν και Μπαπέ ξανά στην κορυφή

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν 4-0: Με Κιν και Μπαπέ ξανά στην κορυφή

By on 25 Οκτωβρίου, 2020 0 445 Views

Ο Μόισε Κιν άνοιξε λογαριασμό και τον δρόμο προς τη νίκη, ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε τη σκυτάλη στο φινάλε και με δύο γκολ έκαστος ώθησαν την Παρί Σεν Ζερμέν στον «περίπατο» επί της Ντιζόν (4-0) και προσωρινά, ξανά στην κορυφή.

Μετά το κάκιστο ξεκίνημα με τις δύο ήττες, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ισορροπήσει την κατάσταση εντός συνόρων και βρίσκεται σε τροχιά αντεπίθεσης για να εδραιωθεί στην κορυφή. Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε κι απέναντι στη Ντιζόν, σε ένα άνετο βράδυ στο Παρίσι, με τους Μόιζε Κιν και Κιλιάν Μπαπέ να πρωταγωνιστούν.

Ο 20χρονος Ιταλός φορ έκανε σεφτέ στα γκολ με τους Παριζιάνους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3’ και δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 23’. Χωρίς άγχος έκτοτε, η Παρί βρήκε κι άλλα γκολ στο φινάλε, από τον άνθρωπο στον οποίο παρέδωσε τη σκυτάλη ο Κιν, τον Μπαπέ. Ο Γάλλος σταρ πέρασε στη θέση του στο 72’ και δέκα λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ, ενώ στο 88’ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σαράμπια για το τελικό 4-0, με το 6ο του γκολ στη σεζόν (1ος σκόρερ). Έτσι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ επέστρεψε προσωρινά στην κορυφή με 18 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο από τη Λιλ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Ρίκο, Νταγκμπά, Περέιρα, Ντιαλό, Μπάκερ, Ντράξλερ (59’ Ερέρα), Μαρκίνιος (73’ Ρουίζ-Ατίλ), Ραφίνια (85’ Φαντιγκά), Σαράμπια, Νεϊμάρ, Κιν (72’ Μπαπέ)