20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Με άλλη 11αδα κόντρα στην Ένωση η Ομόνοια

By on 25 Οκτωβρίου, 2020 0 1410 Views

Mετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η Ομόνοια επιστρέφει στο ΓΣΠ και στο πρωτάθλημα. Στις 18:00 ( PrimeTel 1) υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Η Ομόνοια είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως για να φτάσει σε αυτή θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας που παρουσιάζεται διψασμένη για βαθμολογικό κέρδος μετά το κάκιστο της ξεκίνημα.
Λόγω και του περιορισμένου χρόνου ξεκούρασης και προετοιμασίας, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να προχωρήσει διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στους αγώνες με Εθνικό και ΠΑΟΚ, συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να μείνουν εκτός αφού ακολουθεί ο αγώνας με την Αϊντχόβεν την Πέμπτη και θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες.
Ο Νορβηγός προπονητής έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Το ζητούμενο είναι αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν να διατηρήσουν σε ψηλό βαθμό τον δείκτη ποιότητας της ομάδας για να έρθει ακόμα μια επιτυχία που θα εδραιώσει την ομάδα στα ψηλά.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΦΑΜΠΙΑΝΟ
ΜΑΥΡΙΑΣ
ΧΟΥΜΠΟΤΣΑΝ (ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ)
ΛΟΥΦΤΝΕΡ
ΚΙΚΟ
ΣΕΧΟΥ
ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ (ΓΚΟΜΕΣ)
ΛΟΪΖΟΥ
ΑΣΑΝΤΕ
ΣΕΝΕ
ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ