25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Δοκιμασία στα Γιάννενα για την ΑΕΚ.Δυο αγώνες στην Super League

Δοκιμασία στα Γιάννενα για την ΑΕΚ.Δυο αγώνες στην Super League

By on 25 Οκτωβρίου, 2020 0 734 Views

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ είναι αυτή η οποία δεσπόζει από το πρόγραμμα της Κυριακής (25/10) για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ το άλλο ματς της ημέρας. (Δεν έχουν τέλος οι αναβολές αγώνων λόγω κορονοϊού. Μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη, θα έχουμε και αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης με την Λαμία )

Στις 20:30 στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» την ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση επί του Απόλλωνα στοχεύει στην πρώτη του εντός έδρας νίκη προκειμένου να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εν λόγω αγώνα στις υπηρεσίες του Κρίζμαν που υπέστη τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Ντομίνγκεθ.

Στον αντίποδα η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Μπράγκα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή τον Τσγκρίνσκι λόγω ενοχλήσεων, όπως και τους Γκαρσία, Σιμάνσκι, Αλμπάνη, Σιμόες και Σαρδέλη που είναι ανέτοιμοι. Μπακάκης και Ινσούα ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στις 16:00 στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο στην Λάρισα στοχεύει στην δεύτερη της εντός έδρας νίκη που θα την ανεβάσει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Μοναδικές απουσίες για τον Σέρβο κόουτς, δεν είναι άλλες από αυτές των Άλβαρες και Καπίγια, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός. Σ’ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία επίσης με την σειρά της θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, θα αγωνιστεί απέναντι στους «κιτρινομπλέ», χωρίς τους Στάϊκο,Μαρινάκη, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη, Νέιρα και Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδη που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους, εν αντιθέσει με τον Σελίμοβιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ντε Γκούζμαν.

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ ((Novasports1)

16:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (Novasports1)