23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός – Βόλος: Η πρεμιέρα του Μπόλονι

Παναθηναϊκός – Βόλος: Η πρεμιέρα του Μπόλονι

By on 24 Οκτωβρίου, 2020 0 595 Views

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στο μοναδικό ματς του Σαββάτου της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο.

Με τον Λάζλο Μπόλονι να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον Βόλο με μοναδικό στόχο την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για γκέλες αν θέλει να μπει ξανά στην μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκρυβε είδηση για τους «πράσινους» αφού στην αποστολή μπήκε ο Γιάν Μολό κάτι που δείχνει πως ο Μπόλονι τον υπολογίζει κανονικά. Μέσα και ο Μαουρίσιο ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Εκτός έμειναν οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ.

Ο Βόλος από την πλευρά του ταξίδεψε στην Αθήνα θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που τον έχουν φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, δεν υπάρχει κάποιο θέμα στην ομάδα. Στα αγωνιστικά, τραυματίας ο Τσοκάνης, εκτός και ο Περέα που είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Να υπενθυμίσουμε πως το ΑΕΛ – Άρης έχει αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους «κίτρινους», ενώ το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός επίσης δεν θα διεξαχθεί για να βοηθηθούν οι δύο ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την άλλη εβδομάδα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (24/10)
20:30 Παναθηναϊκός – Βόλος (NS2)