26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μοναδικός στόχος η νίκη για τον Απόλλωνα.Αλλαγές ετοιμάζει ο Σωφρόνης

Μοναδικός στόχος η νίκη για τον Απόλλωνα.Αλλαγές ετοιμάζει ο Σωφρόνης

By on 24 Οκτωβρίου, 2020 0 5317 Views

Στο Τσίρειο και με την καλή αγωνιστική του κατάσταση ο Απόλλωνας στοχεύει την 6η σερί νίκη και την παραμονή του στην κορυφή .Η αντίπαλος του,η Νέα Σαλαμίνα είναι διψασμένη για βαθμούς και προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτεια της με τον κορονοϊό και τις απανωτές ήττες αλλά ο μοναδικός στόχος του Απόλλωνα μέσα από το σημερινό παιχνίδι στο Τσίρειο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι η νίκη(16:00 Cytavision Sports 1).
Η ομάδα του Σωφρόνη παίζει στην έδρα της, υπερτερεί σε ποιότητα και ετοιμότητα της Νέας Σαλαμίνας και αν τα στοιχεία αυτά βγουν στο γήπεδο τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες για μια νέα επιτυχία.Σίγουρα όμως ο αντίπαλος είναι καλύτερος από αυτό που δείχνει η βαθμολογία και δεν τον υποτιμά ο Σωφρόνης και οι παίκτες του.
Όσον αφορά τις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας για την 11άδα, αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Η δεδομένη αλλαγή είναι αυτή στην μεσαία γραμμή λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Σακέτι. Θα καλύψουν την θέση ένας εκ των Χάμπου ή Μάρκοβιτς. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Πίττας αλλά και ο Φλορεντίν Ματέι σε μια προσπάθεια να δώσει βοήθειες ο κόουτς στο οργανωτικό κομμάτι.
Ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Ζοάο Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε και Βασιλείου. Στην μεσαία γραμμή ο Σίγουρος είναι ο Ντένιτς και δίπλα του θα είναι ένας εκ των Χάμπου ή Μάρκοβιτς. Στη τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που αναμένεται να είναι ο Μπένσοπ, ο Ντιγκινί θα είναι σίγουρα, μάλλον και ο Πίττας, με την άλλη θέση να παίζεται ανάμεσα σε Αγκίρε, Ματέι και Λάρσον.