27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Καλύτερη η ΑΕΚ πέρασε το εμπόδιο του Ερμή(0-2)

By on 24 Οκτωβρίου, 2020 0 2938 Views

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 2-0 του Ερμή στο «Αμμόχωστος» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Με σφραγίδα ανωτερότητας, το συγκρότημα του Ζοάν Καρίγιο, ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερμή και βελτίωσε και άλλο τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.
Με τη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ, έφτασε στους 16 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση, με τρεις βαθμούς λιγότερους από τον Απόλλωνας που είναι στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ερμής δεν μπόρεσε να φτάσει σε συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα και έτσι παρέμεινε στην 10η θέση με 7 βαθμούς.
Ο Τομ Χέιτλι άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄. Ο Άγγλος μέσος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μετά το γύρισμα του Τρουγιόλς και δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας λογαριασμό στο σκοράρισμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85΄ με τον Τρισκόφσκι. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από το ύψος της περιοχής, μετά από ασίστ του Μακρή.
Το παιχνίδι δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του και να μην απειλείται ιδιαίτερα από τον Ερμή.
ΕΡΜΗΣ (Νίκος Ανδρονίκου): Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Ρουσιάς (76΄ Κύπρου), Ντίας, Χολτ, Κυριακίδης, Παραγκούλγκοφ (46΄ Μέιρα), Κονέ (67΄ Καμπράλ), Σιντιμπέ, Λέμος
Στον πάγκο: 
Φιρινίδης, Γαβριήλ, Παπαθανασίου, Οκόχ, Καϊσερλίδης, Βαλλιάνος
ΑΕΚ (Ζοάον Καρίγιο): Τέουνκενς, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Τρουγιόλς, Ιωάννου, Άμπραχαμ (80΄ Τόρες), Χέιτλι, Σπόλιαριτς (66΄ Σπιρόφσκι), Μακρής, Ναράνχο (75΄ Νάντο), Τρισκόφσκι
Στον πάγκο: 
Τόνιο, Τάντι, Αντωνιάδης, Ναούμ, Φλοριάν, Κωνσταντίνου
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Γιώργος Νικολάου (Μιχάλης Μαρίνου – Χρίστος Χρίστου), 4ος: Μάριος Αντωνίου, Παρ.: Μάριος Τσαγγάρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Ιωάννου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: 
«Αμμόχωστος»